Luk

Bergdølmo fra 7. division til 2. division

| 2. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Den tidligere FC København-forsvarer André Bergdølmo rykker fem rækker op i Norge. Han skifter fra en 7. divisionsklub til Lillestrøms reservehold i 2. division.

André Bergdølmo har klubber som FC København, Rosenborg og Borussia Dortmund på cv'et. Men det seneste halve år har han spillet bold for det norske 7. divisionshold Sørum, hvor også hans søn Fredrik snører støvlerne.

Samtidig arbejder Bergdølmo som assistenttræner i Lillestrøm, og nu har arbejdsgiveren sendt bud efter ham. De har brug for rutinerede kræfter til klubbens reservehold, som kæmper for at redde livet i 2. division. Nu er 37-årige Bergdølmo blevet overtalt til at tage en tørn.

- De skal ikke betale nogen overgangssum, men jeg regner da med et par ekstra fribilletter til deres kampe, siger Sørum-træner Tommy Bottenvik til VG om udsigten til at miste sin mest prominente spiller.

- André ville kun have mulighed for at spille tre kampe for os i efteråret. Vi har så stor en spillertrup, at vi nok kan klare at rode rundt hernede i 7. division uden ham, siger Bottenvik videre.

André Bergdølmo spillede fra 1991-1996 115 kampe for Lillestrøms førstehold. Så sent som sidste år var han Tippeliga-spiller, da han delte omklædningsrum med David Nielsen i Strømsgodset.


Af Casper Baunsgaard
Lørdag 28. november