LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bo Henriksen tæt på ny aftale

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
Bo Henriksen tæt på ny aftale
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

Aarhus Fremad - Brønshøj
2. Division Oprykningsspil (27/04)
Oddset 2,20 3,20 3,05

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Brønshøjs cheftræner, Bo Henriksen, har kontraktudløb til vinter. Succestræneren er dog tæt på at indgå en ny aftale med hvepsene. Michael Madsen et emne til assistenttræner-jobbet.

Bo Henriksen er en vellidt mand i Brønshøj, som han har ført op i 1. division, hvor klubben i sidste sæson endte på en fornem femteplads. I indeværende sæson er hvepsene på en foreløbig niendeplads, og alt tyder på, at Bo Henriksen fortsætter som cheftræner, selvom hans nuværende aftale udløber om få måneder

- Jeg har kontrakt frem til nytår, men vi er i en dialog om at forlænge. Det er tæt på at være afklaret, men vi mangler lige at få nogle enkelte ting på plads, blandt andet forholdet om kontraktlængde, men jeg håber snart, det kommer på plads, siger Bo Henriksen til bold.dk.

- Det er meget tæt på, og jeg tror og håber, det går i orden. Jeg er glad og tilfreds med at være derude. Jeg synes faktisk, det er et fantastisk job. Man skal nyde de ting, man render rundt og laver, og jeg vil absolut gerne fortsætte i Brønshøj, lyder det videre fra cheftræneren.

Der er lidt usikkerhed omkring resten af trænerteamet i Brønshøj. Anders Sonne har meldt ud, at han stopper som assistent, mens Bo Henriksens anden assistent, Poul Olesen, har kontraktudløb til vinter. Det samme er tilfældet for målmandstræner Jacob Johansen.

- Vi skal se, om de gerne vil blive. Det kan godt være, at vi ikke skal have nogen ny assistent ind. Der er flere ting, der spiller ind, der er mange ting, der spiller ind.

Skulle Brønshøj beslutte sig for at tilknytte en ny assistenttræner, kunne Vanløse-træner Michael Madsen være et friskt bud. Han har selv meldt ud, at han gerne vil fortsætte som assistent et sted, og han kender Bo Henriksen personligt.

- Madsen er da et emne, men der er mange dygtige trænere derude, lyder det fra Bo Henriksen.

Med Bo Henriksen i spidsen har hvepsene hentet 12 point i sæsonens 11 første kampe.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Onsdag 24. april