LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Borring og Albrechtsen forlader FCM

| Superligaen | 24 kommentarer
Borring og Albrechtsen forlader FCM
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (30/03)
bet365 1,50 4,50 5,75
NordicBet 1,55 4,65 5,45
Oddset 1,55 4,00 6,20
Stream Esbjerg fB – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
I alt syv spillere har kontraktudløb med FC Midtjylland til sommer, og de fleste forlader formentligt klubben. Heriblandt Martin Albrechtsen og Jonas Borring, der begge har fået at vide, at de definitivt ikke får forlænget. Marc Møller, Adigun Salami, Kristian Ipsa, Baba Collins og Semiu er de øvrige spillere med udløb.

FC Midtjylland har planlagt en markant slankning af førsteholdstruppen efter denne sæson. I alt syv førsteholdsspillere har således kontraktudløb og to af de mest prominente, Jonas Borring og Martin Albrechtsen, har begge fået at vide, at de ikke får forlænget deres aftaler.

- Vi har haft en åben og ærlig dialog med Jonas og Martin, og de har fået at vide, at de ikke er en del af FC Midtjyllands fremtid, siger FCM's ordførende direktør Claus Steinlein til bold.dk.

Derudover har Marc Møller allerede meddelt, at han stopper karrieren på grund af en skade. Adigun Salami er i dialog med SønderjyskE, mens den skadede kroat Kristian Ipsa også er på vippen.

- Kristians situation er lidt anderledes i og med, at han er skadet. Vi er i gang med at finde ud af, hvad status er, og hvad der skal ske med ham, siger Steinlein.

Nigerianerne Baba Collins og den pt. udlejede Semiu - der er i Blokhus FC - er de to sidste sommerudløb.

- Hvis de ikke skal blive i FCM, så er vi i gang med at finde ud af, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dem videre. Det er FCM-drengene, der har været i klubben siden de var helt unge, og det betyder selvfølgelig noget, siger Steinlein.

- Det er selvfølgelig nogle markante navne, der forlader os. Folk med mange kampe bag sig, og folk der har ydet et stort stykke arbejde for klubben. Men i forhold til det hold, der har præsteret så flot i foråret, så er det jo ikke lige de syv her, der har gjort den største forskel.

- Vi har en gruppe af akademispillere, der bliver seniorspillere, og de får helt i tråd med den forretningsplan, vi lavede for tre-fire år siden nu chancen for at bevise, at de kan klare sig på seniorniveauet. Men selvom de er unge, så er det altså kvalitetsspillere. Det skal der ikke være nogen tvivl. Det er spillere, der har præget ungdoms-fodbolden de senere år, så jeg ser det egentligt ikke specielt meget som en slankning af truppen.

Andelen af spillere i førsteholdstruppen, der har været en del af FCM's akademi bliver i følge Steinlein på 82 procent fra næste sæson.

mikael@bold.dk

Stream Esbjerg fB – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

24 kommentarer

Foggy 17:34          
Var det 25 mio. kr. FCM betalte for Borring? Næsten penge ud af vinduet.
EngangGFaltidGF 17:35          
Borring fik aldrig chancen for at komme op i gear igen. Måske AGF skal slå til nu? vi har intet at tabe.
-=Hekler=- 17:39          
Det er rent efter bogen.
Som den bagkæde der har spillet i slutningen af reserveligaen har klaret sig, så er det jo ikke verdens ringeste back up der er der.
Problemet kommer mere når Julle bliver solgt og lauritsen stepper op. Han er måske god nok, men når manden der har spillet stort set alle kampe i år ryger, så er der langt ned til reservens reserve
Emilfu 17:47          
@Foggy.

Jo, det er vidst deromkring.

Hvis vi går ud fra de 25 mil, har han kostet næsten 170.000 kr pr kamp (Udover de ca 200.000kr om måneden han har fået i løn)
MadsThomsen 17:48          
@ Foggy
Var det 25 mio. kr. FCM betalte for Borring? Næsten penge ud af vinduet.
Det var så vidt jeg husker "kun" 18 millioner.. Hvilket jo nærmest er småpenge i forhold til hvad han har præsteret.. eller noget... :p
Mozzy 17:54          
De skal begge være velkomne i EFB når de rykker op!

Jøsses, Boring har været dyr for FCM..
MBergen 17:55          
Lad nu være med at hive fakta frem, det ødelægger inflationen.

Jeg byder ind med at han blev købt for 30 millioner plus et 1. og 3. runde draft pick.
Torsdag 21. marts