LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby forlænger med Randrup og Agger

| Superligaen | 7 kommentarer
Brøndby forlænger med Randrup og Agger
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,66 3,60 5,25
NordicBet 1,74 3,70 4,95
Oddset 1,77 3,65 4,70
Både Nicolaj Agger og Anders Randrup har forlænget deres kontrakt med Brøndby. Randrups nye aftale løber frem til sommeren 2013, mens Aggers løber et halvt år længere.

Brøndby er i fuldt sving med at sikre fremtiden, og i den forbindelse har man valgt at forlænge aftalerne med to af klubbens spillere.

Højre-backen Anders Randrup, der efterhånden er ved at udvikle sig til en profil på klubbens førstehold, og angriberen Nicolaj Agger, som i øjeblikket indsamler værdifuld erfaring i SønderjyskE, har således begge sat deres autografer på nye aftaler til stor glæde for sportschef Anders Bjerregaaard.

- Begge spillere har været igennem en meget positiv udvikling. Anders Randrup har fået debut på A-landsholdet og er anfører på U21-landsholdet. Nicolaj Agger bliver forventeligt en af de bærende kræfter på samme U21-landshold til EM 2011, og han kan allerede nu gøre sig på SAS Liga-niveau. Det så vi i kampen mod SønderjyskE, hvor han var en af banens bedste, og vi forventer, at Nicolaj får rigtig meget ud af opholdet der, siger Bjerregaard til klubbens hjemmeside.

- Det er meget glædeligt, at det nu er lykkes os at komme på plads med begge. Både Anders og Nicolaj har været gennem vores talentafdeling, og det er altid positivt, når vores egne talenter når langt.

Anders Randrup er glad for, at han nu har fået sin fremtid på plads.

- Det er dejligt at få forlængelsen på plads. Jeg har hele tiden gerne ville forlænge, for det er i Brøndby jeg føler, jeg har de klart bedste muligheder, og jeg ser meget frem til at udvikle mig yderligere sammen med nogle rigtig, rigtig dygtige medspillere og trænerteamet. Nu er der ro på, og jeg kan koncentrere mig om at gøre det så godt som muligt for klubben.

Nicolaj Agger glæder sig i samme moment over, at klubben vil satse på ham.

- Jeg er glad for, at fremtiden nu er på plads, og ekstra glad for, at det er i Brøndby, de kommende år ligger. Jeg føler selv, at jeg har en hel masse at give, og selv om mit fokus frem til nytår selvfølgelig er 100 procent på SønderjyskE, giver forlængelsen mig ro og det er en rigtig god fornemmelse. Der er hård konkurrence om angrebspladserne i Brøndby, men jeg tager kampen op fra januar, og jeg er overbevist om, at jeg slår til. Det her viser, at klubben også tror på mig.

Anders Randrups kontrakt løber nu til juni 2013 mens Nicolaj Agger og Brøndby IF har papir på hinanden frem til december samme år.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april