LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Brøndby forlænger med lovende kant

| Superligaen | 0 kommentarer
Brøndby forlænger med lovende kant
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (10/02)
bet365 3,25 3,50 2,10
NordicBet 3,40 3,50 2,16
YouBet 3,25 3,55 2,15
Den talentfulde kantspiller Jannik Skov Hansen har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med Brøndby. Han har fået et enkelt år mere i klubben.

I dette forår gav Brøndby debut til den 19-årige Jannik Skov Hansen, og den hurtige kantspiller nåede at få i alt 36 minutter fordelt over tre kampe. Nu har klubben forlænget hans kontrakt med et år.

- Jannik har gennem det sidste halve års tid virkelig rykket sig og vist, at potentialet til Superligafodbold helt klart er til stede. Derfor har vi valgt at forlænge aftalen med et år, så Jannik kan fortsætte med at udvikle sig her i Brøndby, siger sportschef Ole Bjur til Brøndbys hjemmeside.

Jannik Skov Hansen, der har spillet i alt 19 kampe for forskellige U-landshold, glæder sig naturligvis også over forlængelsen.

- Det har været mit mål længe at præstere godt nok til at gøre mig fortjent til en forlængelse af kontrakten. Det er fedt, at det nu er lykkedes. Nu skal jeg i det kommende år bevise, at det er værd at satse på mig på længere sigt, siger Jannik Skov Hansen.

Jannik Skov Hansen fik sin debut mod HB Køge 9. april, mens han også kom på banen mod AaB og senest Lyngby i sæsonens sidste spillerunde.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Morten Top

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar