Luk

Brøndby hapser Holstebro fra FCM

| Superligaen | 62 kommentarer
Brøndby hapser Holstebro fra FCM
Foto: Carsten Christensen / bold.dk

Infoboks

Lechia Gdansk - Brøndby IF
Europa League Kvalifikation (25/07)
NordicBet 2,39 3,25 2,80
Oddset 2,45 3,20 2,85

Holstebro har forladt klubsamarbejdet i FC Midtjylland. I stedet bliver klubben regionalt talentcenter for Brøndby.

Brøndby lancerede tidligere i april talentsatsningen Brøndby Masterclass. En del af planen var at etablere op til ti regionale talentcentre, og ved lanceringen var de første seks klubber på plads.

Nu kan også Holstebro Boldklub skrives på listen. Holstebro var ellers en del af FC Midtjyllands klubsamarbejde, men den aftale er opsagt for i stedet at støde til Brøndby.

- Det er en stor glæde, at vi nu har indgået et samarbejde med Holstebro Boldklub. Det er en traditionsrig og stærk klub, som har en flot historik med at skabe talenter, der siden er lykkedes på højeste niveau - også her i klubben, siger chef for Brøndby Masterclass, Kim Vilfort, til klubbens hjemmeside.

Brøndby har for år tilbage hentet målmaskinen Bo Hansen samt kantspilleren Søren Krogh i Holstebro.


Af Jesper Helmin

62 kommentarer

klauzito 12:33          
Det er godt nok også meget få gange HB har formået at gøre det rigtige!!!
nr1195 12:34          
Endelig fri for herning :-)
johlai 12:42          
Mon ikke Hjørring bliver den næste?? De mangler penge - og har ikke meget ud af samarbejdet med AaB - plus de vil få Capellas til klubben nogle gange om året...
C.D 12:44          
Det må siges at være særdeles spændende. Det er fcm´s baghave, de lige går ind og sætter sig på. Næststørste by i den gamle ringkøbing amt og, i hvert fald tidligere, et sted, hvor store talenter fra den nordlige del af amtet tog hen.
Derudover er potentialet for opbakning til Brøndby i og omkring Holstebro også kæmpestort. På den måde falder det meget godt i hak med "hele Danmarks klub".

Samtidig bliver det meldt ud, at der kommer yderligere to centre i Jylland. Mon ikke det ene i hvert fald bliver i Nordjylland. Nogle bud?


Det sidste af de ti bliver så nok på fyn, kunne man forestille sig.
C.D 12:46          
Mon ikke Hjørring bliver den næste?? De mangler penge - og har ikke meget ud af samarbejdet med AaB - plus de vil få Capellas til klubben nogle gange om året...
Hjørring var også mit eget bud, men med fare for at træde nogle over tæerne, ville jeg ikke lige smide det ud.
kwakk 12:47          
Brøndby er da vist lige blevet en skraldespands klub, for serieklubber med elendig økonomi. Men de svømmer selvfølgelig også i penge lidt endnu...
viv 12:59          
Rigtigt fint Brøndby får et ben indenfor der, klubben ligge i dag langt nede men er på vej op igen, for år tilbage var holstebro en af dk´s bedste ungdoms klubber, men f.eks et ungdoms hold hvor angrebet var besat af Bo Hansen og Thomas Thorninger.
Mange talenter er kommet der fra, Søren krog, Risager og selvfølgelig bomber Bo.
Også mange af de andre Superliga klubber har benyttet sig af spillere fra holstebro, spændende...
Tirsdag 23. juli