Luk

Brøndby henter belgisk målmand

| 3F Superliga | 67 kommentarer
Brøndby henter belgisk målmand
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Antwerpen - Cercle Brugge
1. Division A (21/09)
bet365 1,36 4,75 8,00
NordicBet 1,36 5,30 7,20
Oddset 1,35 5,30 7,20

Brøndby IF har netop offentliggjort, at de har skrevet kontrakt med den belgiske målmand Bram Verbist, som kommer til klubben fra Cercle Brügge. Verbist har fået kontrakt for resten af sæsonen.

Michael Falkesgaard kommer ikke i kamp i forårssæsonen på grund af en håndledsskade, og derfor har Brøndby IF hentet belgiske Bram Verbist til klubben som gardering for Lukas Hradecky i resten af indeværende sæson.

- Bram Verbist er en dygtig og rutineret målmand, som med sine evner på stregen og sin erfaring vil kunne presse vores øvrige keepere. Aftalen med Bram løber i første omgang indtil sommer, udtaler sportschef Per Rud.

For Brem Verbist var det en nem beslutning, at valget faldt på Brøndby.

- Jeg havde flere muligheder, men Brøndby er en stor klub med en fantastisk historie, og det gjordet valget nemt. Jeg tøvede ikke med at gribe denne chance, siger den 30-årige belgier til Brøndbys hjemmeside.

30-årige Bram Verbist har blandt andet en fortid som målmand i Ajax Amsterdam.


Af Mikkel Nøhr

67 kommentarer

MrX 20:28          
Er det nu vi FCKer skal begynde, at svine Bundby og deres nye ukendte målmand til eller? Nej det stadie falder vi ikke ned på.
Benjaminbb 20:34          
Kanon signing. Jeg spår ham en stor fremtid i Brøndby. Nu mangler vi kun en ny reservemaskot, hvis Brøndus skulle få en fibersprængning.
Vestegnen!! 20:39          
Det er uundgåeligt! Et mesterskab kommer til Vilfort Park her til sommer! Sikken glædens dag det dog er i dag. Bram Verbist har opnået legendestatus i Brøndby, selvom han med al sandsynlighed aldrig får en førsteholdskamp!
Bløde babser 20:40          
Kanon signing. Jeg spår ham en stor fremtid i Brøndby. Nu mangler vi kun en ny reservemaskot, hvis Brøndus skulle få en fibersprængning.
http://www.brondby.com/u…b_45000.jpg

Den plads ser i da ud til at være rimeligt godt dækket ind på - specielt syntes jeg at kunne genkende ham med skægget som en af de mest rutinerede og populære på pladsen.
Funkhammer 20:41          
Dette skal selvfølgelig ses i dette rette perspektiv. Han er en gardering henover foråret mens Falkesgaard er skadet, ikke andet. De henter en rutineret back-up, for en halv sæson, selvfølgelig er det ikke en super profil, eller ung talent.

Uden at kende noget til ham, syntes jeg det er fint at hente en mand med rutine, og at de kun giver ham 1/2 sæson kontrakt viser at de vender tilbage til Falkesgaard når han er klar igen.

Fint. Nu videre til en ny angriber tak.
Sir_Cumcised 20:49          
Dortmundmodellen går sin sejrsgang. Har man ikke to unge og gode keepere siden man behøver hente ham her ringvraget ind? Hvis ikke er det vel fair nok at hente en reservere selvom han virker til at være uden perspektiv.
Fredag 20. september