LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby snupper Vejles assistenttræner

| Superligaen | 8 kommentarer
Brøndby snupper Vejles assistenttræner
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 1,75 3,80 4,33
NordicBet 1,82 3,85 4,20
Oddset 1,75 3,90 4,50
Brøndby har skrevet kontrakt med Vejles assistenttræner Claus Nørgaard. På vestegnen for han titlen anden-assistent. En første-assistent er ikke udpeget endnu.

Brøndby har fået ny cheftræner i Thomas Frank, og han skal sammensætte sin stab. Første mand er på plads i form af Claus Nørgaard, der kommer fra en rolle som assistenttræner i Vejle.

Frank og Nørgaard kender hinanden fra deres fælles arbejde med U17-landsholdet. I Brøndby får Nørgaard titlen anden-assistent.

- Jeg glæder mig helt vildt til jobbet. Brøndby IF er stadig en storklub herhjemme, og der er et kæmpestort potentiale i klubben. Det glæder jeg mig meget til at være med til at forløse på sigt. Jeg har arbejdet sammen med Thomas før hos DBU, og vi har langt hen af vejen samme fodboldfilosofi, menneskesyn og værdier, så det er fantastisk spændende at skulle arbejde sammen igen, siger Nørgaard til BIF’s hjemmeside.

Om Claus Nørgaard siger cheftræner Thomas Frank:

- Claus er en sindssyg dygtig træner, der er utrolig skarp på træningsbanen. Han kan desuden scoute og vurdere spillere bedre end de fleste. Blandt hans forcer er også at bygge relationer i en spillertrup og håndtere unge spillere.

- Trods hans relativt unge alder har han stor trænererfaring, og jeg er meget glad for, at vi nu har tilknyttet Claus til trænerteamet. Vi har tidligere haft et fantastisk samarbejde i DBU-regi, og det håber og tror jeg på, at vi kan fortsætte her i Brøndby IF.

Endnu har Brøndby ikke meldt ud, hvem der bliver første-assistent i klubben.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

8 kommentarer

Mr. Brøndby fan 16:01          
Helt igennem fantastisk valg! utrolig kompetent valgt af Brøndby.. Claus er et meget behageligt menneske og helt klart den rigtige person. Fremragende valg!
Vestegnen!! 16:01          
Spændende - velkommen til!

Det bliver også spændende at se, hvem første-assistenten bliver.
irtysh 16:09          
Assistenttræner af 2. grad!

Brøndby svømmer i penge. Og de skal bruges på oprydning og hovedrengøring.
Krisen var dengang ...
Mr. Brøndby fan 16:57          
irtysh

Assistenttræner af 2. grad???

Vil det sige man SKAL være et kendt ansigt ... helst med en helvedes masse landskampe for at være kompetent??? TRO MIG... Claus er et scoop... fremragende træner, god for de unge og virkelig talentfuld. kunne sagtens bliver superliga træner en dag.

Tillad mig at spørge om du overhovedet har et kendskab til ham??
Don´t judge a book by it´s cover!
Cigarfar 17:20          
Tillykke BIF - der fik I lige en super gut, skulle jeg hilse og sige!
Preston NE 17:45          
Fedt! Fantastisk person, dybt passioneret og fagligt meget kompetent. Glæder mig til følge Claus i "det nye" Brøndby. Tror det er klogt at lave en ny start med helt nye folk på træningsbanen. Spændende hvem der fuldender trænertrioen, hvem der bliver sportschef og om de forskellige rygter om forstærkningen har hold i virkeligheden...
VBK - Leeds 22:36          
Godt for Brøndby. Jeg undrer mig bare over han skal være 2. assistent, specielt når man ikke ved hvem der skal være 1. assistent endnu.
Fredag 19. april