LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby-talent arbejder på lejeaftale

| Superligaen | 11 kommentarer
Brøndby-talent arbejder på lejeaftale
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 1,75 3,80 4,33
NordicBet 1,82 3,85 4,20
Oddset 1,75 3,90 4,50
Kristian Andersen fik i efteråret blot en enkelt kamp for Brøndby. En 1. divisionsklub har meldt sig på banen, så nu arbejdes der på en lejeaftale.

Midtbanespilleren Kristian Andersen kom på banen i sæsonens første kamp mod FC Vestsjælland, men siden har Brøndby-træner Thomas Frank ikke benyttet sig af den 19-årige spiller.

Udsigterne til spilletid i foråret er umiddelbart ikke meget bedre, så der arbejdes nu på en lejeaftale for Andersen.

- Vi arbejder på at han bliver lejet ud. Der er interesse fra en klub, og de er nu i gang med at snakke med Brøndby om det, siger Andersen agent, Antoni Alexandrakis, til bold.dk.

- Der er tale om en 1. divisionsklub, og det er en fin mulighed for ham. Han har brug for spilletid, og der er hård konkurrence i Brøndby, så vi håber på, at en lejeaftale falder på plads.

Kristian Andersen står noteret for i alt fem Superligakampe for Brøndby. Alle har været som indskifter.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

11 kommentarer

Mr. Brøndby fan 13:08          
Rigtig fin spiller der skal have noget spilletid! 1. division lyder som en rigtig god plan. Nogen der ved hvorfor Mads skal til Island? er det et fint niveau eller kunne man have fundet en 1. divisionsklub til ham også?
Mathi4293 13:10          
de starter først i maj, med turneringen i island, så imo ville 1 division være bedre
Frankofil 13:13          
Mon ikke han ender i Hvidovre.
Kevin the King 13:14          
Har aldrig set noget lys i Kristian Andersen.

Angående Mads, så bliver han for vild! Vil våve påstå, at han kan afløse Boulahrouz til sommer - eller til vinter/næste sommer, alt efter om man forlænger med Khalid eller ej.
JytteRolf 13:17          
HB Køge eller Hvidovre. Jeg mener HB Køge har en bedre trackrekord end Hvidovre for at få unge talenter til at funkle.
Pademann 13:29          
@ Kevin the King

Hvad baserer du det på? Jeg har nemlig den stikmodsatte mening. Synes ikke han har nogle åbentlyse talenter/forcer. Han virker stor og bøvet. En tungere udgave af Goodson.
Kevin the King 13:39          
@Pademann

Jeg baserer det på min egen personlige holdning. Desværre er jeg ikke ansat som chefscout nogensteder, så tag det med en gran salt.

Jeg synes, at kunne se, at manden har talent. Han er stor - ja - men det behøver ikke være en ulempe. Han har allerede fysikken med sig, og hvis han får noget spilletid i benene, tror jeg sagtens han kunne gå hen og blive både dygtig med benene - og med skulderne. Altså, en man slår sig på, som kan regere i det bagereste geled.

Man slog sig ikke rigtig på Goodson. Han havde kun spidse albuer. Og for at være ærlig, så tror jeg godt Mads kunne vinde over Goodson i en armlægningskonkurrence. Så hvis Mads arbejder hårdt med det defensive, så vurderer jeg, at han har redskaberne til at blive en rigtig dygtig centerforsvarer.
Fredag 19. april
Torsdag 18. april