LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brylle forlænger i Hvidovre

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Brylle forlænger i Hvidovre
Foto: Ole Walldo / walldo.dk

Infoboks

HB Køge - Hvidovre
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 1,91 3,55 3,80
Oddset 1,80 3,70 4,30

Se Kosovo - Danmark

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Hvidovres cheftræner, Kenneth Brylle, bekræfter over for bold.dk, at han har forlænget sin kontrakt, så den nu løber frem til udgangen af 2010.

Kenneth Brylle forlod i vinter Belgien, for at vende hjem til Danmark efter næsten 30 år i udlandet. 50-årige Brylle, der har været træner i flere udenlandske klubber og har bestået den højeste trænereksamen i Belgien og har trænerlicens til at arbejde overalt i Europa, tiltrådte som cheftræner i Hvidovre, som han førte til en fin ottendeplads i 1. division.

Nu har parterne så lært hinanden at kende, og da der har været fuld tilfredshed fra begge sider, er der nu indgået en ny kontrakt.

- Det er rigtigt, at jeg har forlænget. Vi er glade for hinanden, og jeg har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2010, siger Kenneth Brylle til bold.dk.

- Jeg synes, jeg er kommet rigtigt godt ind i dansk fodbold. Jeg har et godt samarbejde med Hvidovre. Vi har de samme visioner, hvor fokus er på talentudvikling, og vi har nogle spændende spillere. Det passer perfekt til mig, tilføjer træneren, der dog har mod på at prøve sig selv af på et endnu højere niveau.

- Selvfølgelig har jeg også ambitioner, men man skal lære at kravle, før man kan gå. Det er meget vigtigt for mig, at man altid melder ud om sine ambitioner. Jeg koncentrerer mig, om Hvidovre og har ikke et egentlig mål udover det.

- Men jeg synes, man skal have ambitioner om at ville det allerhøjeste, og det er også noget, jeg er meget opmærksom på i forhold til mine spillere. Det skal ikke stoppe, fordi man er kommet op på sjette- eller syvendepladsen i 1. division. Så handler det i stedet om at komme i top-tre eller komme i Superligaen. Ambitionerne skal man altid have, ellers skal man ikke spille fodbold på det her niveau, slutter Brylle.

Hvidovre hentede søndag en stensikker 3-0-sejr hjemme over Skive, og særligt i første halvleg var Brylle dybt imponeret over spillet ude på banen. Med de tre point er HIF klatret op på syvendepladsen.

houlind@bold.dk

Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts