LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cheftræneren takker af i Rishøj

| 2. Division | 3 kommentarer
Cheftræneren takker af i Rishøj
Foto: www.rishoj-boldklub.dk

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Jimmy Brinksby stopper efter denne sæson som cheftræner i Rishøj af private årsager. Han glæder sig over succesen den seneste tid.

Rishøj har været stærkt kørende i 2. division Øst, og klubben har høstet flest point af alle i foråret. Men efter sæsonens sidste den kommende weekend takker cheftræner Jimmy Brinksby af.

Det skyldes primært, at det kan være svært at jonglere en cheftrænerstilling, fuldtidsarbejde som skolelærer, en flytning og en nyankommen unge nummer fem.

- Det er summen af mange ting. Jeg har været der i to år nu og også hele min ungdom, så det er lidt en barndomsklub. Men familien og jeg flytter lidt længere sydpå, og jeg arbejder i Køge. Så rent logistisk at skulle køre frem og tilbage er en udfordring, siger Brinksby til bold.dk og fortsætter:

- Og så er der også nogle andre småting. Det er ikke sådan, at der bliver smækket med nogen døre eller noget som helst. Men der har været nogle småting, vi ikke har været helt enige om. Men havde vi stadig boet lige ved siden af stadion, havde jeg nok fortsat.

- Rishøj er en lillebitte klub, og vi har lige sikret os forårsmesterskabet. Det er svært for en klub at følge med fra at spille i Sjællandsserien til lige pludselig at være tophold i 2. division. Så støder man på nogle udfordringer undervejs.

- Men der er overhovedet ikke noget dramatik i det. Jeg meddelte klubben for lang tid siden, at jeg regnede med at stoppe. Jeg nyder, at det er gået så godt, som det er, siger den afgående træner.

Jimmy Brinksby fortæller, at han helt klart regner med at tage et nyt trænerjob i fremtiden. Han har været cheftræner i Rishøj siden december 2011 og har tidligere blandt andet træner Frederiksberg Boldklub.

kristian@bold.dk

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller
Søndag 26. maj