Luk

Chelsea: Forholdet brød sammen

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Tottenham
Premier League (23/01)
Oddset 1,70 3,95 4,80
bet365 1,66 4,00 5,00

I et åbent brev på klubbens hjemmeside giver ledelsen i Chelsea udtryk for, at afskeden med José Mourinho var en konsekvens af, at forholdet mellem klub og træner var brudt sammen.

Chelsea-ledelsens brud med José Mourinho kom givetvis som et chok for flere af klubbens tilhængere. I et åbent brev på klubbens hjemmeside forsøger ledelsen nu at indvie tilhængerne i de overvejelser, der gik forud for beslutningen om at afbryde samarbejdet:

- Det stod klart, at vi var nået til et punkt, hvor forholdet mellem klubben og José var brudt sammen. Dette på trods af talrige forsøg gennem flere måneder fra begge sider på at bilægge uoverensstemmelserne. Grunden til, at beslutningen blev truffet, var, at vi mente, sammenbruddet var begyndt af få indflydelse på spillet på banen, og de seneste resultater underbyggede dette synspunkt, lyder forklaringen på hjemmesiden.

I meddelelsen lægges der i øvrigt vægt på, at begge parter var enige om beslutningen:

- Tidligt i morges offentliggjorde vi, at Chelsea og José Mourinho havde valgt at afbryde samarbejdet efter gensidig aftale. Nøgleordet her er ’gensidig’. José sagde ikke op, og han blev heller ikke fyret, lyder ledelsens lettere kryptiske beskrivelse af begivenhedernes gang.

Den kontroversielle portugisers plads i Chelseas trænersæde overtages af israelske Avram Grant.


Af Morten Sauer

7 kommentarer

Hdm 19:46          
Man kan så overveje om Abrahamovic ikke har hentet Grant i sommers, så han havde en træner klar i kulissen når han gav Mourinho sparket. For de var hurtigt ude med afløseren må jeg sige.

En katastrofe for os Chelsea fans og for Chelsea klubben.
TheCaptain 19:58          
Katestrofe? Du er vel bare en af dem der først kom til, da Chelsea fik succes. Nåh.. du er vel en af undtagelserne........
Hdm 20:35          
Faktisk ikke... Har været Chelsea fan siden Gullit dagene, hvor han hentede Zola. Men synes Abrahamovic vil have for meget indflydelse på holdet og blander sig for meget i trænerens opgave. Mourinho er en af de bedste trænere og ham slipper vi pga. et par middelmådige resultater, så Abrahamovic kan få mere indflydelse ved at ansætte Grant.

Så Captain, du må nok hellere lade vær med at komme med påstande du ingen mulighed har for at vide noget som helst om... Synes bare Mourinho var manden der kunne føre Chelsea til de store titler. Det kan en mand som Grant ikke....
Barbiegirl 20:37          
<blockquote>Faktisk ikke... Har været Chelsea fan siden Gullit dagene, hvor han hentede Zola. Men synes Abrahamovic vil have for meget indflydelse på holdet og blander sig for meget i trænerens opgave. Mourinho er en af de bedste trænere og ham slipper vi pga. et par middelmådige resultater, så Abrahamovic kan få mere indflydelse ved at ansætte Grant.

Så Captain, du må nok hellere lade vær med at komme med påstande du ingen mulighed har for at vide noget som helst om... <b>Synes bare Mourinho var manden der kunne føre Chelsea til de store titler. Det kan en mand som Grant ikke</b>.... </blockquote>


Moral er godt, men dobbeltmoral er meget godt, ikke hdm?

Sikke da en påstand.
Jookoko 20:41          
" Katestrofe? Du er vel bare en af dem der først kom til, da Chelsea fik succes. Nåh.. du er vel en af undtagelserne........"

Du har jo ingen ide om hvornår han er begyndt at supporte Chelsea. Og det kan vel også være dig ligegyldigt.

Jeg har siden 94 holdt med Chelsea, og er blevet kørt på i skolen da mine venner holdt med Arsenal og United. Nu fik vi endelig en træner, der gav os nogle titler og pokaler, og noget at være stolt over, og så er han væk igen.

Mener det er det dummeste der er sket i Chelsea i mange, mange år! OG har absolut ingen fidus til Avram. Håber det kun er som overgangs figur han er der, men han har jo nu mulighed for at bevise jeg tager fejl!
Hdm 20:45          
Har tjekket Captains forskellige indlæg, men synes ikke der er noget indhold i dem overhovedet...

Han kommer med et par korte indskud for at være et irritationsmoment for andre... Men siger vel et par ting om ham.

Han kan ikke se at jeg er imod Abrahamovic´s måde at gøre tingene på. Glemmer da aldrig de dage med Grønkjær, Goldbæk, Høgh, Laudrup, Desailly, Wise, Zola osv. Dengang var Chelsea også et fantastisk hold, men manglede måske en træner af den rigtige støbning da Ranieri kom til holdet.

Men lad Kaptajnen snakke sit volapyk....
Hdm 20:55          
Jookoko:

Kan godt følge dig. En af mine bedste venner er United fan, og måtte hører på ham år efter år, når de vandt mesterskaber. Den eneste triumf jeg fik var når Chelsea slog dem indbyrdes.

Er dog bange for, at Avram ikke kun er på gennemgang, men er kommet for at blive Abrahamovic´s marionet. Han blev hentet i sommers og der har siden sidste sæson været gnidninger mellem Mourinho og Abrahamovic, så han ventede bare på det rette (og mest ulejlige tidspunkt, at trumfe igennem).

Nu må vi bare se tiden an, men tror ikke på vores chancer i weekenden over Man U, uden Drogba, Carvalho, Pizaro mm og for den sags skyld Mourinho. (Håber dog at nogle af nøglespillerne når at blive klar inden).
Lørdag 22. januar
F.C. Internazionale - Campione D´Italia
19:18
FCK - Thorups teenagere!
19:17
Frank og co. tabte til Wolves i vildt PL-drama
19:17
PL-tråden 2021-22 - Alle elsker VAR!
19:15
Medie: Brøndby får 20 mio. kr. for Uhre-salg
19:14
PL-tråden 2021-22 - Alle elsker VAR!
19:14
FCK - Thorups teenagere!
19:14
Jeg undrer mig, når....
19:14
Newcastle med vigtig udesejr over Leeds
19:13
PL-tråden 2021-22 - Alle elsker VAR!
19:13
Frank og co. tabte til Wolves i vildt PL-drama
19:13
Medie: Brøndby får 20 mio. kr. for Uhre-salg
19:13
United tog det hele til sidst mod Hammers
19:12
Medie: Brøndby får 20 mio. kr. for Uhre-salg
19:10
Frank og co. tabte til Wolves i vildt PL-drama
19:09
Frank og co. tabte til Wolves i vildt PL-drama
19:08
Rangnick: Spillerne ved hvor vigtig sejren var
19:07
Medie: Brøndby får 20 mio. kr. for Uhre-salg
19:07
Avis: Mikael Uhre skifter til MLS-klub
19:06
Brøndby bekræfter: Har accepteret Uhre-bud
19:06
Medie: Brøndby får 20 mio. kr. for Uhre-salg
19:06
United tog det hele til sidst mod Hammers
19:06
Newcastle med vigtig udesejr over Leeds
19:05
Medie: Balotelli får landsholdscomeback
19:05
Medie: Brøndby får 20 mio. kr. for Uhre-salg
19:05