Luk

Chelsea jager chilensk talent

| International | kommentarer

Infoboks

Zenit - Chelsea
Champions League gruppe H (08/12)
Oddset 6,50 4,30 1,48
bet365 6,50 4,33 1,50

Det chilenske supertalent Nicolas Millan har bekræftet at han er blevet inviteret på et prøvetræningsophold hos Chelsea.

Millans nuværende træner i den chilenske klub Colo Colo, Claudio Borghi, er dog ikke begejstret ved tanken om at slippe den kun 15-årige Millan.

På trods af den unge alder har Millan allerede fået sin førsteholdsdebut i den bedste chilenske række, og flere europæiske klubber, herunder italienske Inter, har således allerede forhørt sig om muligheden for at skrive kontrakt med den talentfulde chilener.

Mens Millans egen far tidligere har udtalt at sønnen bliver i Chile til han er fyldt 18 år, synes Millan selv at være mere åben overfor en fremtidig karriere i Premier League:

- Der er ikke sat dato på prøvetræningen, men jeg er blevet inviteret. Det ville være en drøm, der gik i opfyldelse hvis jeg kunne få lov til at spille sammen med spillere som Drogba. Chelsea er ligesom Colo Colo, men de har flere penge, siger Millan til La Tercera.

Millan er endnu ikke på professional kontrakt hos Colo Colo, og kan derfor skifte frit hvis det rigtige tilbud skulle dukke op. Cheftræner Borghi er dog ikke umiddelbart villig til at slippe sit stjerneskud:

- Hvis spilleren vælger at forlade os, så er der ikke noget klubben kan gøre, men der har endnu ikke været nogen officiel henvendelse, så vi ville i første omgang være nødt til at arrangere et møde for at klarlægge omstændighederne, siger Borghi.


Af David Barnwell
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december