Luk

Chievo tilbage i Serie A

| Serie B | 7 kommentarer

Chievo skulle ikke bruge mere end en sæson i Serie B for at sikre sig returbilletten til Serie A. Returbilletten blev indløst efter en 1-1 mod Grossetto.

Chievo sikrede sig i dag førstepladsen i Serie B, da klubben fedtede et 1-1-resultat hjem mod Grossetto. Fire minutter før pausen bragte Maurizio Ciaramitaro gæsterne i front, men ti minutter inde i anden halvleg bragte Tomas Danilevicius balance i regnskabet, da han scorede på et straffespark.

Det ene point var dog nok for Chievo til at indløse billetten til Serie A, da de nu har 84 point og i kraft af en bedre målscore ikke kan indhentes.

Chievos nærmeste forfølgere Bologna mødte i dag Mantova. Bologna jagter fortsat den direkte oprykning, da de vandt udekampen med 1-0, og nu har 81 point.

Også Lecce kæmper med om den direkte oprykning til Serie A. I dag mødte Lecce Messina og håbet om direkte oprykning blev holdt i live, da Lecce vandt udekampen med 3-1. Lecce har et point mindre end Bologna i rækken.

Serie B’s nummer fire Albinoleffe var ligeledes med i kapløbet, men da de i dag fik en ordentlig øretæve af Rimini på 4-0, må de indstille sig på, at de skal ud i et par oprykningskampe.


Af Jakob Dueholm
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober