LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cieslewicz håber på Lyngby

| Superligaen | 4 kommentarer
Cieslewicz håber på Lyngby
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Thisted - Lyngby
NordicBet Liga (28/04)
bet365 4,33 3,75 1,75
NordicBet 4,15 3,80 1,77
Oddset 4,60 3,80 1,72

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Den tidligere Hvidovre-spiller Lukasz Cieslewicz håber på, at Lyngby vil tilbyde ham en kontrakt, men sker det ikke, er flere 1. divisionsklubber interesserede.

Lukasz Cieslewicz har på det seneste været til prøvetræning i Lyngby, og nu afventer han spændt klubbens afgørelse. Den polske midtbanespiller, der tidligere har været på kontrakt i Brøndby og sidste sæson repræsenterede Hvidovre, har Superliga-oprykkerne som førsteprioritet i jagten på en ny klub.

- Lyngby og jeg er stadig i dialog, men intet er sikkert endnu. Jeg taler også med andre klubber fra 1. division, men Lyngby er helt klart min førsteprioritet. Lægger de et tilbud på bordet, vil jeg takke ja, siger Lukasz Cieslewicz til bold.dk.

Han føler selv, at han har efterladt et godt indtryk under prøvetræningen hos nordsjællænderne.

- Prøvetræningen gik rigtig godt. Det gik fint i de to træningskampe, jeg var med i, og holdkammeraterne og trænerne var flinke. Jeg var positivt overrasket over faciliteterne, så jeg kan afgjort se mig selv spille der, siger Lukasz Cieslewicz.

Midtbanespilleren forventer, at der meget snart vil være en afklaring på hans fodboldfremtid.

- Vi har talt sammen dagligt og prøver at nå frem til noget, men nu venter jeg på, at de bestemmer sig. Der vil snart komme en afklaring. Måske allerede i morgen (mandag, red.), siger den tidligere Brøndby-spiller.

Lukasz Cieslewicz har siden 2008 spillet for Hvidovre. Men da hans kontrakt løb ud efter sidste sæson, brugte midtbanespilleren anledningen til at forsøge at finde sig en ny klub, der spiller på et højere niveau.

mikkel / bold@bold.dk

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Rydzy
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april