Luk

DBU ansætter John Helt i chefstilling

| EM | 5 kommentarer

Infoboks

Den tidligere landsholdsspiller John Helt er ansat i DBU i en ny oprettet stilling som elitechef.

Blandt mere end 30 ansøgere har DBU peget på den tidligere landsholdsspiller John Helt som elitechef. Helt tiltræder i den nyoprettede stilling 1. juni og får ansvaret for blandt andet fastlæggelse af de fremtidige sportslige mål for elitefodbolden og videreudvikling af den 'røde tråd'.

- Elitechefen får også ansvar for den administrative og logistiske planlægning, aftaler og gennemførelse af talentudviklingsprogrammer, landsholdsaktiviteter og landskampe samt ansvaret for den sportslige sektor, herunder ansættelsesforholdene for alle talent- og landsholdstrænere. Ansættelsesforholdet for træneren for Herre A-landsholdet er fremdeles et anliggende for generalsekretæren, skriver DBU på sin hjemmeside.

Den kommende elitechef får derudover det budget- og resultatmæssige ansvar for eliteområderne samt det ledelsesmæssige ansvar for enhedens godt 20 medarbejdere.

52-årige Helt nåede 39 A-landskampe i perioden 1982 til 1990 og spillede som aktiv for Lyngby, Brøndby og franske Sochaux.


Af Mikael Blond

5 kommentarer

Puma Bepe 12:44          
Helt klart den rette profil. Tillykke "Dulle"
FC Søævræven 13:34          
Så skal der indkøbes en Trip-Trap stol til DBU..
bold.forside 16:41          
Hvad har han tidligere lavet og hvad har han af kompetencer?
Calem 01:33          
@bold.forside: Saxet fra: http://lyngby-taarbaek.l…199751/1022

"John Helt, der efter sin fodboldkarriere, som bød på ophold i Lyngby og Brøndby IF, har haft ledelseposter i Dansk Volleyball Forbund og Politikens Lokalaviser og senest være medejer af Football Europe."
bold.forside 06:55          
Tak Calem
Jeg var inde på DBU´s hjemmeside, da jeg kom hjem og fik set hans uddannelse mm. :)
Lørdag 5. december
Fredag 4. december