LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

DBU og Betfair i matchfixing-samarbejde

| bold.nyt | 2 kommentarer
DBU og Betfair i matchfixing-samarbejde
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
DBU har indgået et samarbejde med spiludbyderen Betfair, der skal søge at komme matchfixing til livs.

DBU har indgået et samarbejde med betting-firmaet Betfair, der skal søge at tage matchfixing i opløbet og komme problematikken til livs.

Samarbejdet indebærer, at Betfair stiller overvågningssystemer og et hold af sikkerhedsmedarbejdere til rådighed for DBU. Det skal sikre, at mistænkelige spillemønstre på kampe afviklet under DBU vil blive undersøgt.

- Matchfixing og den generelle beskyttelse af integriteten i fodboldens verden har som bekendt en høj prioritet hos DBU, og vi føler, at samarbejdet med Betfair er et vigtigt skridt i retning af at besværliggøre og afsløre matchfixing, udtaler Henrik Kjær Jensen, sikkerhedschef hos DBU, til forbundets hjemmeside.

Samarbejdet, som bygger på en detaljeret hensigtserklæring mellem organisationerne, møder tilsvarende tilfredshed hos Betfair.
 
- Vi er meget tilfredse med at indgå et samarbejde med DBU. Betfair har tilsvarende samarbejder med blandt andre UEFA og FIFA, og vi glæder os til at bruge vores ekspertise på området i Danmark også, fortæller Peter Weinreich, der er ansvarlig for Betfair i Danmark.

Ifølge DBU’s hjemmeside har parterne i længere tid ligget i forhandlinger om at indlede et samarbejde.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

2 kommentarer

smartBold 16:21          
I matchfixing-samarbejde...nu er jeg nok smålig, men ret interessant overskrift
Torsdag 25. april