LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

DBU udpeger de fire største talenter

| Danmark | 22 kommentarer
DBU udpeger de fire største talenter
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
De tre ungdomslandstrænere på har nomineret Daniel Wass, Mathias Zanka Jørgensen, David Boysen og Christian Eriksen til prisen som Årets Arlatalent 2008.

Den 17. november afholdes Dansk Fodbold Award, og ved den lejlighed skal Årets Arlatalent 2008 kåres. Det er DBUs tre ungdomslandstrænere der skal kåre det største talent, og de har foreløbigt udvalgt fire kandidater.

Keld Bordinggaard, Per Andersen og Thomas Frank har udpeget Daniel Wass fra Brøndby, Mathias Zanka Jørgensen fra FC København, David Boysen fra AB og den kommende Ajax-spiller Christian Eriksen fra OB.

Om tre uger afsløres det så hvem af de fire der løber med titlen, når Dansk Fodbold Award 2008 bliver afviklet i cirkusbygningen i København.

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Pierre Vendelboe

22 kommentarer

Bikerjensen 12:30          
Tillykke med prisen Christian Eriksen!
Den eneste trussel må være David Boysen (kender ikke så meget til ham)...

Wass og Zanka laver alt for mange fejl, på trods af de har udviklet sig de seneste år..
Ephedrine 12:34          
Så fordi unge talenter laver fejl på superliga niveua og spiller fast.. så er de ikke gode talenter? SÅ er talenterne bedre for reserve holdet eller hvad?

Svært at vælge imellem Zanka og Wass for mit vedkommende.. er godt nok brøndby fan.. men det er 2 forskellige typer.. Wass mangler helt sikkert en hel del defensivt.. og han er trods alt forsvars spiller.. og synes stadig zanka mangler at vise lidt.... er dog ikke i tvivl om han kommer til at spille på a holdet.. modsat wass som jeg ikke er sikker på gør det.. de andre 2 kender jeg ikke det vilde til..
Foggy 12:59          
Jeg er ikke imponeret af hverken Wass eller Zanka. Som førstnævnte skriver, så er der endnu mange fejl fra de to spillere, selv om de er unge.

De to andre har jeg ikke set spille.
Latista 12:59          
Tror også det er imellem Wass og Zanka.
Chreller 13:01          
Det er umuligt at opgøre årets talent, de er i forskellige stadier. Wass og Zanka er på et højere niveau nu, men det kræver godt kendskab til spillerne at kunne se hvor meget de har udviklet sig og hvor meget man forventer de yderligere vil udvikle sig...
The Kid 13:26          
Det ville overraske mig meget, hvis Zanka ikke vinder den her pris.
Baum 13:40          
Tror nu det er Christian Eriksen der vinder prisen, han er helt sikkert en kæmpe talent.

men til gengæld kan jeg ikke forstå hvorfor Michael Lumb ikke er på listen, istedet for fx Wass, som selvfølgelig er et talent, men så stort synes jeg nu ikke han er.
Lørdag 20. april
Fredag 19. april