LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

DBU vil ikke straffe Akharraz

| Superligaen | 12 kommentarer
DBU vil ikke straffe Akharraz
Foto: Jesper Zacho / agffanclubfoto

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Pulje 1 (21/04)
bet365 2,37 3,40 2,90
NordicBet 2,40 3,40 2,90
Oddset 2,30 3,40 3,15

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Osama Akharraz skrev på Twitter, at de danske dommere mangler nosser, men efter en reprimande fra AGF, vil DBU ikke straffe kantspilleren.

AGF leverede en skidt indsats, da de i mandags tabte med 3-1 hjemme til SønderjyskE. Efterfølgende var Osama Akharraz på Twitter særdeles negativt ladet over for den danske dommerstand, han skrev direkte, at dommerne mangler nosser.

- Jeg har bedt ham om at tænke sig om, for det har han åbenbart undladt. Det har jeg sagt i plenum, så alle spillere er blevet opfordret til omtanke. Vi begrænser dem ikke i, hvad de bruger deres fritid til, og i udgangspunktet må de sige, hvad de mener. Men det er en god idé at tænke sig om, siger træner Peter Sørensen til Politiken.

DBU har tidligere straffet spillere, der åbent har kritiseret dommere, men det kommer ikke til at ske i denne sag.

- Det er dumt og ubegavet at fyre sådan noget fis af. I den her omgang er det på sin plads, at hans klub siger, at der er grænser for, hvad man kan tillade sig at skrive. Men hvis det her med dumheder på sociale medier udvikler sig, må vi diskutere, om man skal slå hårdere ned på det, siger Per Larsen, formand for DBUs etiske udvalg, til avisen.

Akharraz startede i kampen mod SønderjyskE inde for første gang i sin AGF-tid.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

12 kommentarer

MBK 14:16          
Som altid er der ingen linje i det, som DBU foretager sig. Peter Graulund fik én spilledagskarantæne for at kalde en dommer for en "nervøs skoledreng", Carsten Broe fik to spilledagskarantæne for at kalde en dommer for "tyksak", men Osama slipper ustraffet for at postulere, at dommerne er nosseløse. Jeg ved godt, hvad jeg mindst vil være.
MrTheLiz 14:26          
Synes ikke at have set noget om at nogle af GF´erne har skrevet noget om hvor elendige de selv spillede.. Det burde da være der man startede??
gundlev 14:37          
Det er så ikke helt korrekt, at ingen har revset holdet også.. Det gjorde selv samme Akharraz, da han skrev; "Virkelig dårlig kamp i dag! Vi spiller norsk fodbold med masser af fejl. som slet ikk passer mig. Tfuu" på twitter efter kampen :-):-)
Shoga 14:37          
Superligaen er og bliver verdens røvhul. Den skal være så poleret og plejet som overhovedet muligt, og der må ikke foregå nogen som helst urenheder. KEDELIGT KEDELIGT KEDELIGT.
Nics 15:00          
Havde Akharraz spillede i England.. av av
lumrefismanden 15:18          
ytringsfrihed er snart fortid i danmark..
mit_navn_her 15:43          
Tror forskellen i den her sag og de 2 som er nævnt længere oppe i tråden er at Ahkarraz talte om alle dommere generelt, selvom han uden tvivl havde kampens dommer i tankerne, så trak han ham ikke ud af mændgen. Det gjorde de 2 tilfælde som gav karantæne.
Fredag 19. april