Luk

Dan T: Drejer til højre i stedet for venstre

| Serie C | 7 kommentarer
Dan T: Drejer til højre i stedet for venstre
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Dan Thomassen skulle have spillet i Ravenna, men der bliver i stedet til Triestina, og det ændrer faktisk ikke på det helt store, da både præsidenten, sportschefen, træneren og en håndfuld spillere er rykket med.

AGF's stærke forsvarsspiller Dan Thomassen brød efter sidste sæson med aarhusianerne for at flytte tilbage til Italien, hvor han tidligere har spillet for Padova som yngre. Han skulle efter planen tørne ud for Ravenna i Serie C, men sådan er det ikke gået.

- Jeg kom herned og tog med Ravenna på træningslejr, men da den var ved at slutte, fik vi pludselig at vide, at klubben ville blive rykket to rækker ned, da man havde været to dage for sent på den med en bankgaranti. Derefter blev alle spillere reelt fritstillet i starten af august, siger Thomassen til bold.dk og fortsætter:

- Heldigvis for mig købte præsidenten sig i stedet ind i Triestina. Han tog sportschefen, træneren og seks spillere med, hvor jeg så var iblandt. Der har været på plads i et stykke tid, men blev først offentliggjort forleden.

Der er et par hundrede kilometer fra Ravenna til Trieste lige ved den slovenske grænse, men skiftet kommer dog ikke til at betyde alverden i forhold til Thomassens oprindelige planer og forventninger.

- Staben og flere af holdkammeraterne er de samme, og jeg skal stadig spille i Serie C, så det er ikke ændret på meget. Groft sagt er eneste forskel, at jeg skal dreje til højre i stedet for til venstre, når jeg kører fra vores hjem i Padova. Der er stadig cirka lige langt, fortæller en grinende Thomassen og tilføjer:

- Triestina er en større by, klubben er lidt større og mere traditionsrig, så der er nok højere forventninger her. Vi lagde ud i weekenden med 1-0 i vores første ligakamp, og jeg spillede alle 90 minutter, så det var en glimrende start. Forhåbentligt kan vi være med i toppen, selvom der er mange nye på holde,t og ikke vi er så godt sammenspillet endnu.

30-årige Thomassen fik ophævet sin kontrakt med AGF efter eget ønske om at flytte med familien tilbage til Italien.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond
Mandag 17. februar