Luk

Dansk klippe fortsætter på Færøerne

| Betrideildin | 3 kommentarer
Dansk klippe fortsætter på Færøerne
Foto: Alvur Haraldsen

Jonas Flindt Rasmussen er blevet færøsk mester med B36 Torshavn. Nu har forsvarsspilleren så forlænget sin aftale, der løber frem til 2013.

Den tidligere Svendborg- og Hvidovre-stopper Jonas Flindt Rasmussen har været fast mand hos B36 Torshavn, der netop har sikret sig det færøske mesterskab. Den fysisk stærke spiller har gennem hele sæsonen ageret styrmand, og nu har forsvarsspilleren så forlænget sin kontrakt, så den også gælder i næste sæson.

- Først og fremmest har jeg og min kæreste haft et skønt år heroppe. Spillere, trænere og bestyrelse har taget fantastisk godt imod os, og det har alle andre omkring klubben også. Så på det personlige plan har dette været en kanon oplevelse for os, siger 22-årige Jonas Flindt Rasmussen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Og på det sportslige plan har jeg fået udfordringer. Jeg føler, at jeg stadig udvikler mig, og så glæder jeg mig selvfølgelig til de udfordringer, der ligger i 2012. Både her på Færøerne, hvor jeg gerne vil gøre et forsøg på at forsvare mesterskabet, og ikke mindst på internationalt plan, hvor vi nu skal til at spille kvalifikation til Champions League.

Jonas Flindt Rasmussen søgte fra Hvidovre til Færøerne sidste vinter.


Af Søren Houlind
Mandag 24. februar