Luk

Dansk succestræner bliver i Vard

| 1. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Vard Haugesund har indgået en ny kontrakt med Flemming Christensen, der i første omgang havde afslået klubbens tilbud.

Flemming Christensen blev i slutningen af maj ansat som træner i Vard Haugesund, der lå sidst i den næstbedste norske række. Christensen var dog tæt på at sikre den mirakuløse overlevelse efter et flot efterår, men på sidste spilledag måtte Vard se sig slået ud af Adeccoligaen.

Under Christensen havde klubben dog været tredjebedst i rækken, så Vard ville meget gerne forlænge med træneren. Det takkede han i første omgang nej til, men i weekenden blev parterne enige om en ny aftale.

- Jeg fik med det samme et meget fint tilbud, som jeg takkede nej til at familiemæssige årsager. Vi har dog holdt kontakten ved lige, og på et tidspunkt kom vi så frem til en model, som var tilfredsstillende for begge parter, siger Christensen til bold.dk.

- Det bliver noget med at jeg, i stedet for at sidde i Haugesund og forberede mig, så i stedet kan sidde ved spisebordet hjemme i Danmark for at forberede mig, ligesom jeg kan bruge flyvetiden mellem Haugesund og København kan forberede mig.

- Det betød meget for mig, at Vard ville mig så meget, som de ville. Der bliver sat pris på mit arbejde, og det spillede bestemt også ind på beslutningen.

Christensen, der er blevet funktionæransat i klubben, glæder sig til den kommende sæsons udfordringer.

- Jeg har bestemt en målsætning om, at vi skal op så hurtigt som muligt. Jeg tror på, jeg får et godt hold, og jeg ved, at jeg kan få dem i god træning, så de kan præstere, siger Christensen.

- Vi har en afklaret spillestil, og vil i den nye sæson have endnu mere fokus på vores eget spil. Jeg har ikke så meget kendskab til niveauet og modstanderne i den tredjebedste norske række, men jeg kan se den trup, vi er ved at sammensætte, og den bliver god.

Vard har i denne sæson haft Sanel Kapidzic, Kenneth Stenild og Oliver Larsen på kontrakt. Larsen har forlænget, mens fremtiden for de to øvrige danskere endnu er uvis.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin
Lørdag 5. december
Fredag 4. december