LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

David Boysen forlader Lyngby

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
David Boysen forlader Lyngby
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
David Boysen forlader Lyngby. Han forventer at have en ny klub klar inden for de nærmeste dage, men hvilken det bliver, ligger endnu ikke fast.

David Boysen har været stærkt spillende for Lyngby på det seneste, men hans kontrakt med de kongeblå udløb ved årsskiftet. Lyngby har prøvet at få en ny aftale på plads, men det er ikke lykkedes. Boysen melder onsdag aften, at han ikke fortsætter i 1. divisionsklubben.

- Jeg bliver ikke i Lyngby, siger David Boysen til bold.dk.

Den 22-årige kantspiller regner med at have en afklaring på plads inden for den allernærmeste fremtid.

- Står det til mig, så bliver det snarest muligt. Gerne i aften eller i morgen. Men jeg snakker med nogle klubber, og hvem det bliver, det må vi vente og se. Jeg har ikke taget nogen beslutning endnu.

David Boysen er blandt andet blevet sat i forbindelse med Esbjerg, hvor hans tidligere træner Niels Frederiksen er chef. Det forlydende vil han ikke kommentere direkte på.

- Jeg har det fint med Niels. Han er en god træner, men om jeg skal arbejde sammen med ham, det har jeg ingen kommentarer til.

David Boysen nåede 85 kampe og 13 mål for Lyngby.

kristian@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

10 kommentarer

Bob D 19:01          
Nogen, der ved eller er sikre på, om han har niveauet til at være en etableret superligaspiller?

I så fald kunne det da være interessant her i Esbjerg!
Anonym_87967 19:04          
Han vil sagtens kunne gå direkte ind i startopstillingen for Esbjerg. Ved dog ikke om niveauet rækker til midten/toppen af superligaen (pt) men han kan stadig udvikle sig
Naughtydog 19:05          
Jeg har kun set ham, i kampen mod København... I den kamp blev han, ikke helt uretfærdigt, kåret som man of the match... Og i samme kamp tænkte jeg, at han kunne være interessant i Esbjerg, hvis altså det niveau han viste i den kamp, er hans normale niveau... Spændende
Bob D 19:08          
@Naughtydog og niklas_h

Tak for de supplerende og informative indlæg!
Piratfisk 19:10          
Han var også glimerende da vi mødte Lyngby i pokalen. Og har i øvrigt haft en super halvsæson i 1 division med 4 kasser og 6 oplæg i 17 kampe. Han ser ud til, at være klar til, at tage et skridt op.
Negeren 19:29          
Han var et større talent i AB end Nicolai Jørgensen var, altså indtil Nicolai tog på i både højde og styrke.


Jeg tror på, at hans tidligere træner kan få ham på "ret køl" ift. sit uforløste potentiale.
Jennerdrengen 19:39          
Jeg har kun set ham i et par enkelte kampe - uden, at jeg egentlig lagde mærke til ham.

Jeg ved at han tidligere ikke har været populær blandt Lyngbys fans - vist primært fordi han ikke deltog tilstrækkeligt i det defensive arbejde.

Ser man på han udtalelser gennem tiden har han altid været overbevist om sit eget værd og sat høje mål.

Jeg så ham så i november i pokalkampen Lyngby - FCK og var vildt imponeret. I min bog var der ingen tvivl om, at han helt klart var banens bedste spiller. Det var på internationalt niveau hvad han viste i den kamp og, han blev da ganske fortjent udnævnt til "man of the match".

Han har haft en god efterårssæson og har vist været set som en af Lyngbys bedste i efteråret så umiddelbart ligner han et talent der netop er slået igennem.

Var det ikke lige fordi vi pt. er overbefolket med unge talenter på wingpladserne i FCN (Bech, Jradi, Lindberg, Thycosen - og derudover John, Laudrup) så jeg ham gerne skifte hertil. Mit bud er, at han får sit store gennembrud i foråret.
Mandag 18. marts