Luk

Del Bosque: Tahiti er noble modstandere

| Confederations Cup | 9 kommentarer

Infoboks

Den spanske landstræner roser Tahitis indstilling i 10-0-kampen i aftes. Han mener, at fodbolden er blevet styrket efter mødet.

Spanien vandt ikke overraskende en overbevisende sejr på hele 10-0 mod Tahiti i aftes. Men landsholdet af amatørspillere får stor ros af Spaniens landstræner Vicente de Bosque.

- Det var rørende at spille imod dem. De var sportslige, de spillede virkelig fair, og hver gang de fik fat i bolden, forsøgte de at angribe os, siger Vicente del Bosque ifølge Reuters.

- De var noble modstandere. Selvfølgelig er springet mellem professionel fodbold og amatørfodbold stort, men med den respekt holdene viste hinanden, mener jeg, at fodbolden er blevet styrket, siger han.

Spanien er sikker på avancement fra gruppe B ved Confederations Cup. I semifinalen møder man enten Italien eller Brasilien.


Af Morten Top

9 kommentarer

Niller95 16:44          
Tahite?
fiffty 16:50          
Jeg synes godt nok det er en god indstilling Spanien viser efter kampen. Selv Torres har været ude og fortælle han holder med Tahiti fremover.

Mon ikke også de prøver at lokke andre svage modstander til at spille den samme form for ´´angreb´´fodbold som Tahiti prøvede i går aftes?
Scholesy 16:56          
Ja det ville da være dejligt hvis alle hold tabte 10-0 mod Spanien.

Tahiti har ikke nogen vindermentalitet.
Brus 16:56          
Tror nu ikke de spekulerer i at få svagere modstandere, det ville nok gøre mere skade end gavn i sidste ende. Men ja, de viser end god indstilling efter kampen.

Ved dog ikke om det kommer til at "styrke" fodbolden... Så skal vi se meget mere af den slags, istedet for Suarez der bider, Zidane nikker skaller og Cantona flæsker fans (for at nævne nogle få).
nikolajbu 16:57          
Det var fodbold fra det romantiske hjørne igår. Helt fantastisk at se! Specielt starten af kampen, hvor de uddeler rav-kæder til spanierne!
Slagside 17:09          
Spanien er sikker på avancement fra gruppe B ved Confederations Cup. I semifinalen møder man enten Italien eller Brasilien.
Spanien ryger ud, hvis de taber med fire mål til Nigeria, og Uruguay samtidigt vinder med otte over Tahiti. Fair nok, det første udfald er nok usandsynligt, men det er vist lige tidligt nok at bekræfte spaniernes avancement.
frederikv11 17:59          
Haha, rimlig komisk at tænke på at folk roser Tahiti selv om de Taber med 10, hvorimod hold som Nigeria der vandt med 5 over Tahiti, eller Italien som kun vandt med et mål over et hold som nåede i 1/16-finalen i sidste VM, bliver kritiseret for at spille dårligt.
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober