LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Delaney forlænger med FC København

| Superligaen | 10 kommentarer
Delaney forlænger med FC København
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Randers FC - FC København
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 4,75 3,75 1,70
NordicBet 4,80 3,65 1,77
Oddset 5,30 3,70 1,70
Thomas Delaney har forlænget sin kontrakt med FC København. Midtbanespillerens nye aftale gælder frem til sommeren 2015.

I FC København er der store forventninger til Thomas Delaney. Nu kan klubbens sportslige ledelse så glæde sig over, at det er lykkedes at forlænge samarbejdet med den 22-årige midtbanespiller. Delaney har skrevet under på en ny aftale, der gælder til sommeren 2015.

- Vi er meget glade for, at vi nu kan disponere over Thomas mindst to år frem i tiden. Han er essensen af FC København og de værdier, vi har i klubben. Han er kommet op på førsteholdet via School Of Exellence og har allerede været i klubben i mange år og er allerede nået langt. Nu er tiden så kommet til, at han tager næste skridt i sin udvikling og blive en mere dominerende spiller, og det glæder vi os til at følge, siger FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

Delaney har spillet 93 kampe for FCK. Han har vundet tre mesterskaber og to pokaltitler.

Stream Randers FC – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Søren Houlind

10 kommentarer

Psygnosis 16:24          
ligegyldig spiller der reelt ikke burde spille for FCK...men tillykke med det hvis i mener han stadig kan forbedre sig.
Barney Stinson 16:27          
Han skal bare væk fra den venstrekant og ind på den centrale plads hvor han er bedst.
Ill 16:46          
Han har vundet ret meget af så ung en fyr i FCKs trup, hvor han har været i førsteholdstruppen og omkring start-elleveren i flere år, og spillet regelmæssigt i forhold til hvor ordinær han ofte har været (ofte pga forkert placering, bevares). Men jeg håber han tager det næste skridt og får os til at savne blot en enkelt spiller til den centrale midtbane!


Grib chancen, Thomas! :-)
kewell10 17:21          
Jeg undrer mig over, at mange FCK fans ikke er specielt glade for ham.
Jeg synes han er en fremragende central midtbane spiller.

Jeg ser ham på mange måder, som "vores egen" Kasper Lorentzen, som også blev brugt forkert på venstrekanten i Brøndby.
Han var meget bedre inde centralt, og sådan ser jeg også Delaney.

Jeg synes han er et stort talent, og kan blive en rigtig vigtig spiller for FCK, hvis han får tilliden til at spille nogle flere kampe inde centralt.
TLM84 17:39          
Jeg er glad for ham, men ikke for den måde trænerne bruger ham. Manden bliver brugt som kant for det meste og det er det samme som at bruge en gaffel til at spise suppe med.

Central midt, back up/breddespiller er det han skal bruges til.
Scoring17 18:37          
Han var en god central midtbanespiller - men det er som om at alt det kant har ødelagt ham fuldstændig. Kampen mod Steaua (stav) beviser det meget godt, hvor han endelig får chancen derinde og fucker det fuldstændig op. Flere eksempler er bl.a kampen mod Randers, hvor han ikke kan følge med Ronni Swartz (stav) hele banen igennem og går så ned i en vanvidstackling. Ved godt at to kampe ikke fortæller hele historien, men han mangler træning derinde i hvert fald.
Old123 19:18          
Fint med en forlængelse af Delaney, der har udviklet sig fint under Jacobs. Ingen tvivl om at han er bedst centralt, da hans gennembrudskraft er begrænset, men kan naturligvis alternativt bruges på venstrekanten i et europæisk perspektiv, hvor man må forvente et større pres fra modstanderholdet.

Det der dog ikke er så glædeligt ved denne nyhed er at Delaney overtager Kvist og senest Grindheims nummer 8, hvilket godt kunne indikere at man ikke har tænkt sig at hente yderligere forstærkninger til den centrale midtbane.
Et sted som jeg personligt mener at FCK bør forsøge at forstærke, da de typer af spillere man har nu minder utroligt meget om hinanden spillemæssigt.
Fredag 15. februar