Luk

Di Matteo: Hold øje med Piazon

| Premier League | 12 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Rennes
Champions League gruppe E (04/11)
Oddset 1,37 5,00 8,20
bet365 1,36 4,50 9,50

Den unge brasiliansker Lucas Piazon scorede et glimrende mål, da Chelsea i nat spillede 1-1 med Paris SG. Manager Roberto Di Matteo er imponeret.

Chelsea i er øjeblikket på tur i USA, hvor de i nat dansk tid spillede træningskamp mod Paris SG. Efter fransk dominans i første halvleg, som Paris-klubben da også vandt 1-0, kom Chelsea bedre med efter pausen, og den unge brasilianer Lucas Piazon sikrede med et glimrende mål 1-1.

18-årige Piazon har hidtil spillet på Chelseas reservehold, men i den kommende sæson kan man måske forvente at se mere til ham.

- Han er stadig en ung knægt, men han har været meget imponerende under træning og i venskabskampene. At spille som angriber er ikke hans naturlige position, men i de her to kampe har han gjort det virkelig godt, og han scorede et rigtig godt mål her. Han er helt klart en man skal holde øje med i fremtiden, siger Di Matteo til klubbens hjemmeside.

Chelsea gav i kampen også spilletid til nyindkøbene Eden Hazard og Marko Marin.


Af Jesper Helmin

12 kommentarer

ujelly 10:39          
Helt enig.

Har længe haft et godt øje til Piazon, håber virkelig han får mere spilletid selvom han stadig er ung.
Trueblue 10:40          
Puha man er træt når man er blevet oppe for at se kampen i nat. PSG spillede rigtig fornuftig bold i første halvleg og Chelsea var bedst i 2. halvleg.
Lucas ser lovende ud og det gør Marin bestemt også. Lukaku skal lejes ud og DeBruyne er en super breddespiller i stedet for Kalou.
Vi bør satse på Torres og Sturridge som angribere og ikke smide penge efter en ny. Måske kan Falcao hentes om ½-1 år, eller måske Neymar ;)
The Blues 10:47          
Et flot mål af Piazon og et fint resultat, når man ser på de to holds startopstillinger. PSG spillede mere eller mindre uden ungdomsspillere, hvorimod Chelsea forsøgte sig med en masse unge spillere. Chalobah er jeg meget imponeret over, og han er helt sikkert et Chelsea talent, der vil slå igennem på førsteholdet i fremtiden. KDB spillede fornuftigt, og Hutchinson spillede ligeledes en fin kamp. Kakuta og Lukaku var desværre skuffende i nat, og førstnævnte har nok ikke nogen fremtid hos Chelsea. Marin desuden MoM - han kan gå hen og blive et scoop for Chelsea, sådan som han har spillet både mod Seattle og PSG! Desuden virkede det til, at PSG spillede, som var der tale om en ChL kamp. Det kan tænkes, at Carlo meget gerne ville slå sin gamle klub. Bedre held næste gang min fine ven :)
Sir Jeppe N 11:29          
Sats på Piazon og drop Torres!
The Blues 11:57          
Ahh, det er han trods alt ikke klar til endnu!
Trueblue 12:01          
Piazon er offensiv midtbanespiller og ikke angriber.
Dalle85 13:39          
trueblue..

du kan vidst godt strege moura fra din liste. hvis du da henvise til lucas?
Lørdag 31. oktober