LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Djurgården bekræfter Nymann-tilgang

| International | 11 kommentarer
Djurgården bekræfter Nymann-tilgang
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk
Peter Nymann fortsætter karrieren i svenske Djurgården efter bruddet med Esbjerg fB. Det bekræfter Allsvenskan-klubben.

Den danske kantspiller/back skifter Esbjerg fB og 1. division ud med Djurgården og Allsvenskan. Det bekræfter den svenske klub fredag.

Nymanns kontrakt med Superliga-nedrykkerne var udløbet, og den er nu i stedet vekslet til en to et halvt år lang kontrakt med Djurgården, der i skrivende stund indtager 11.-pladsen i Allsvenskan.

I Djurgården kommer han under Magnus Pehrssons vinger, og den tidligere AaB-træner har rosende ord tilovers for sin nyerhvervelse.

- Det er en rigtig god fodboldspiller, og han har egenskaber, som passer til den type fodbold, jeg gerne vil have, at vi skal spille. Han fungerer bedst i højre side, back eller midtbane, men kan også spille i venstre side om nødvendigt. Hans spidskompetencer er pasningsspillet, hurtigheden og evnen til at slå gode indlæg. Fysisk er han også stærk og meget løbevillig. Desuden vil han bringe nyttig erfaring til holdet, lyder det fra 35-årige Pehrsson, der tiltrådte hos Djurgården i maj.

28-årige Nymann har foruden Esbjerg spillet for B 93, SønderjyskE og OB. Han fik sin første og hidtil eneste landskamp i marts sidste år i en venskabskamp mod Østrig.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Olsen

11 kommentarer

SkiveIK 17:22          
Sjovt som både Esbjerg og Randers skyndte sig at melde ud at ingen spillere fik lov at skifte men alligevel sælger hårdt ud :D
teleduffe 17:27          
Sjovt som både Esbjerg og Randers skyndte sig at melde ud at ingen spillere fik lov at skifte men alligevel sælger hårdt ud :D
Følg lidt med, før du morer dig!

Nymann havde kontrakudløb, og det har været kendt længe, også før vores nedrykning, at han gerne ville finde nye græsgange. Vi har intet kunne stille op.
Bortset fra Janssen (Mehl var solgt på forhånd), så har alle spillere, der har forladt EfB, haft kontraktudløb, og der er flere af dem, som vi ikke selv har ønsket at beholde.
gonzo 17:36          
Fornuftigt valg!
Nu bliver det spændende at se om Esbjerg kommer på økonomisk ret kurs igen.
Dansk1860 17:41          
Hjertelig velkommen til Stockholms stolthed Peter!!

Altid dejligt med en dansker i klubben, sidste gang vi havde en var med Sören Larsen, og det gik jo godt må man sige!

Håber du bliver en succes på vores venstrekant!

HEJA DIF!!!
oddsogtips1 17:50          
At skifte fra en top klub i 1 division, til en bundklub i Allsvenskan, er vel et skridt frem og to tilbage.
Noorcap 17:58          
@ Skive IK

Få nu styr på dine informationer! Eller lad venligst være med at dele ud af dem...

On topic: Vemodigt at må vinke farvel til hurtige Nymann, men det lå jo lidt i kortene med kontraktudløbet, han havde naturligvis bedre alternativer end at blive her. Held og lykke i Sverige!
TR1986 18:02          
oddsogtips1@

Djurgården ligger nr. 11 ud af 16 hold i Allsvenskan. Djurgården er en af de største klubber i Sverige. 11 Svenske Mesterskaber taler vist også sit eget sprog. Der er vel også det i det, at han gerne vil prøve sig af i et andet land. Det bliver intressant at se, hvordan Nymann klarer sig i det svenske.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts