Luk

Dobbelt deja vu i München

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Aris 6-0
UEFA Cup Grp. F
25' 1-0 Luca Toni
38' 2-0 Luca Toni
64' 3-0 Luca Toni
65' 4-0 Luca Toni
78' 5-0 Christian Lell
81' 6-0 Philipp Lahm

Fire mål af Luca Toni, hvoraf de tre var nærmest identiske, sendte Bayern München videre i UEFA Cuppen, da tyskerne på hjemmebane vandt 6-0 over Aris Saloniki.

Bayern München skulle vinde aftenens UEFA Cup-kamp mod Aris Saloniki for at være sikre på avancement fra Gruppe F, og det var da også tyskerne, der svingede taktstokken fra første fløjt.

Således var der blot spillet to minutter, da Philipp Lahm første gang testede Kostas Chialkas i Salonikis mål med et skud fra distancen. Den græske keeper afværgede dog faren.

I det 25. minut så selv samme Chialkas dog knap så heldig ud, da han ikke kunne holde Frank Riberys flade indlæg. I stedet endte bolden hos Luca Toni, og den italienske mastodontangriber tøvede ikke med at sende den i nettet til 1-0.

Og tretten minutter senere må 60.000 vantro tilskuere have gnedet sig i øjnene, da et decideret deja vu udspillede sig foran Salonikis-målet. Præcis den samme situation gentog sig nemlig: Frank Ribery slog et indlæg, og Chialkas tabte bolden ned for fødderne af ingen andre end Luca Toni, der takkede den ualmindeligt gavmilde græske målmand ved at score til 2-0.

Herefter holdt den giftige trio bestående af Ribery, Chialkas og Toni pause indtil tyve minutter inde i anden halvleg, hvor de gav endnu en prøve på deres efterhånden rutineprægede arbejdsmønster.

’Business as usual’ fristes man således til at sige, da Ribery i det 64. minut igen forsøgte sig med et indlæg fra venstresiden. Ganske efter planen fumlede Chialkas bolden hen til Toni, og ganske efter planen kunne tilskuerne få sekunder senere sole sig i ét stk italiensk tandpastasmil, mens de jublede over 3-0-målet.

Luca Toni nåede også at score sit fjerde mål til 4-0 inden Christian Lell og Philipp Lahm scorede en enkelt pind hver til slutresultatet 6-0.

I gruppens anden kamp vandt Braga med 2-0 over Røde Stjerne, og dermed må Aris Saloniki forlade turneringen sammen med serberne, mens Bolton, Bayern München og Braga er videre til næste runde.


Af Morten Sauer

6 kommentarer

No0bs 23:10          
Toni, Toni, Toni og Toni ! :p

Sikker bayern sejr over Aris Saloniki fra Grækenland.
.:O

Især i 2 halvleg blev udholdet total kørt over:)

1 Halvleg = 2 mål.
2 Halvleg = 4 mål.


Stillingen i Gruppen blev:

1 Bayern München 4, 2 2 0 12-5 7, 8
2 Braga 4, 1 3 0 5-3 2, 6
3 Bolton 4, 1 3 0 5-4 1, 6
4 Aris Saloniki 4, 1 2 1 5-8 -3, 5
5 Røde Stjerne 4, 0 0 4 2-9 -7, 0
the_bertel_arms 00:07          
ææh man kan faktisk se det hele på bold.uefacup men okay..
GATE13-1966 09:24          
Ja Pap(Aris) var godt nok dårlige. Men at de gør græsk fodbold til grin på den måde skal de nok få at høre for i deres udekampe.
Jeg er Panathinaikos fan, og vi har vundet alle fem europæiske kampe i år og lukket 1 mål ind. Så vi skal nok sige tak til Aris når de kommer på besøg. Aris spillere er forkælede og nogle af dem ligeglade fordi at nogle af dem er spanske u21 spillere og nogle gange ikke er seriøse nok. Men de får kærligheden at føle når de kommer og besøger Leoforos. Jeg er tilhænger af at sådan nogle præstationer ikke skal sørges over, istedet skal Aris virkelig bare føle at de er i helvede i samtlige udekampe i den græske liga fra nu af. 100 romerlys i deres nakke fra nu af vi få dem til ikke at stille op på den måde fra nu af i europæisk fodbold. Det er det eneste direkte dårlige resultat græske hold har lavet i efteråret, men ok det bliver ikke sjovt for dem at spille fra nu af.

Desuden gik de også på banen med dårlig moral fordi de er bange for at komme bagud i den græske liga, de vil nemlig gerne med i europæisk fodbold næste år, hvilket de ikke har let ved lige umiddelbart, da de på udebane selv i ligaen ikke er så stærke.
Anonym 46625 13:08          
Fra nu af.
50% catracho 14:12          
link til kampen?
Mandag 24. januar