LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

EfB-talenter skal prøvetræne i Tottenham

| International | 36 kommentarer
EfB-talenter skal prøvetræne i Tottenham
Foto: EfB.dk
De to Esbjerg-talenter Søren Andreasen og Kasper Nissen drager i næste uge til London, hvor de skal prøvetræne i Tottenham.

Christian Eriksen har taget White Hart Lane med storm siden sin ankomst i sommer, og nu er der så mere dansk blod på vej til Tottenham, i hvert fald for en stund. I næste uge skal de to Esbjerg-talenter Søren Andreasen og Kasper Nissen, der begge er inde i DBU's U-landsholdsvarme, nemlig prøvetræne i storklubben.

- De er unge talenter, der har gjort det godt indtil videre. Det er kommet i stand via mine kontakter, og det bliver en spændende oplevelse for dem. Der er selvfølgelig altid et spring, når man skal tage skridtet fra at være talent, men med henblik på fremtiden har de et stort potentiale, siger spillernes agent, Allan Nielsen, til bold.dk.

Offensiv-spilleren Kasper Nissen, der er født i 1997, er til daglig tilknyttet Esbjergs U17-trup. Han tager til London søndag og træner så med i Tottenham fra mandag.

Tirsdag eftermiddag i næste uge ankommer angriberen Søren Andreasen så. Han er født i 1996 og repræsenterer Esbjergs U19-mandskab. Han deltager den 21. og 22. oktober ved U18-landsholdets træningssamling ved Idrættens Hus og støder derfor lidt senere til prøvetræningen i Tottenham end Nissen.

De to Esbjerg-talenter vil i London have selskab af Allan Nielsen, der var på kontrakt i Tottenham fra 1996 til 2000.

houlind@bold.dk

Stream Tottenham – Brighton på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

36 kommentarer

kongen87 22:39          
Esbjerg fB er Danmarks nye talent-fabrik!
Held og lykke til de to drenge. Håber de får en god tur :)
XorpiZ 22:42          
Arhh, skal vi nu ikke lige..
God tur hjem 22:49          
Lige hvad ?
teleduffe 23:12          
Arhh, skal vi nu ikke lige..
Naturligvis kan det diskuteres, om EfB er decideret nr. 1, men at klubben er med i toppen af talentudvikingen kan der vist ikke være meget tvivl om, når vi ser på antallet af egne spillere på førsteholdet, antallet af (ungdoms)landsholdsspillere og resultaterne i U19- og U17-ligaen.
Vestegnen!! 23:21          
EfB er helt klart et af de større "talent-fabrikker" i Danmark. Det største vil jeg dog ikke mene.
Piratfisk 23:24          
Arhh, skal vi nu ikke lige..
Selvfølgelig er EfB en af DK´s største talentfabrikker. Resultaterne taler for sig selv. Både antal af spillere på diverse landshold, resultaterne i u-ligaerne og antal af spillere af egen avl på førsteholdet.

Men du mener vel, at mægtige storebror er the shit når det kommer til talenter. Se bare en finurlig back som Tjørnelund. :-)
Sejt !! 23:26          
Nogle der har kendskab til hvor stort potentiale de to unge knægte har ?
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april