Luk

Elstrup: Fifty-fifty mod Gorica

| International | 3 kommentarer
Elstrup: Fifty-fifty mod Gorica
Foto: Randers FC

Infoboks

FC Midtjylland - Randers FC
Superligaen Grundspil (21/10)
bet365 1,53 4,00 5,75
NordicBet 1,53 4,25 6,10
Oddset 1,58 4,10 5,90

Slovenske Gorica er favoritter i aftenens kamp mod Randers FC, og samlet set er det helt åbent, mener assistenttræner Peter Elstrup.

Randers FC er i aften på besøg hos Gorica i anden runde af Europa League-kvalifikationen. Trænerduoen Ove Christensen og Peter Elstrup har kigget på slovenerne, og det er langtfra nogen walkover for kronjyderne.

- De vil helt sikkert gerne frem og have et godt udgangspunkt, så jeg ser dem som favoritter i første kamp. Vi er godt nok seedet, men de blev nummer tre i ligaen sidste sæson, så samlet set vurderer jeg det til at være fifty-fifty - måske endda med en lille pil opad til dem, siger Peter Elstrup til bold.dk.

Randers FC har meldt klart ud, at Superligaen har førsteprioritet i efteråret, men derfor skal man ikke forvente en halvhjertet indsats.

- Det er rigtigt, og prioriteringen er ikke lavet om. Men når spillerne går på banen, så er det ikke noget, de tænker over. De går efter det bedst mulige udgangspunkt, så det er en vigtig kamp. Men man kan så bare sige, at Brøndby på søndag er en vigtig, vigtig, vigtig kamp.

Randers FC deltager i Europa League-kvalifikationen gennem Fair Play-konkurrencen.


Af Mikael Blond
Mandag 14. oktober