LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Endnu en dansk træner til Færøerne

| Betrideildin | 3 kommentarer
Endnu en dansk træner til Færøerne
Forleden valgte Lars Olsen at fortsætte sin trænergerning på Færøerne, og nu er endnu en dansker på vej dertil, da Flemming Christensen har takket ja til jobbet i IF Fuglafjørdur.

Den tidligere OB-træner Lars Olsen får nu selskab i færøsk fodbold af Flemming Christensen, der er tiltrådt i jobbet som træner i IF Fuglafjørdur. Christensen, der som aktiv spiller har en fortid i blandt andet AB, Lyngby og St. Etienne, har i første omgang takket ja til en et-årig aftale.

- Det bliver utrolig spændende. Aftalen gælder for sæsonen 2012. Det er jo en meget komprimeret sæson, de har heroppe, hvor man starter i marts og slutter i oktober. Det er klart, at forholdene er lidt anderledes heroppe, men klubben har nogle fine sportslige ambitioner, så det er en udfordring, som jeg glæder mig rigtig meget til at tage hul på, lyder det fra Flemming Christensen, der senest har været ansat som scout i Danish Football Agency.

- Jeg har jo stået uden job i nogle måneder, så jeg var begyndt at overveje en civil karriere. Jeg fik også nogle tilbud, og jeg har også modtaget henvendelser fra nogle 1. og 2. divisionsklubber, men da Fuglafjørdur kom på banen, så var jeg faktisk ikke i tvivl om, at det skulle være det, lyder det fra Christensen, der ser frem til at skulle arbejde med de færøske spillere.

- Jeg har tidligere arbejdet med spillere heroppe fra, så jeg ved, at det er nogle dygtige og engagerede spillere. Jakup Mikkelsen, som nogle måske husker, står jo på mål her i klubben. Han er 41 år, men han er stadig Færøernes bedste målmand, og jeg håber, at han tager endnu en sæson for os, fortæller den danske træner.

Som træner har Flemming Christensen samlet erfaring fra ophold i Slagelse, Næstved og AB

Se Southampton - Derby Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Jakob Dueholm
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar