LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Enevoldsen glad for Benfica-interesse

| International | 4 kommentarer
Enevoldsen glad for Benfica-interesse
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

AaB - Hobro
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 1,60 4,00 5,25
NordicBet 1,65 4,15 5,05
Oddset 1,70 4,40 4,20

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Thomas Enevoldsen er ikke på vej til Benfica, men interessen fra den portugisiske storklub glæder den talentfulde AaB’er.

AaBs spillere har de seneste halvandet år markeret sig stærkt i Europa. Det har ført til interesse for flere af spillerne, blandt andre er midtbanespilleren Thomas Enevoldsen et varmt navn på rygtebørsen.

Portugisiske medier skrev i går, at Benfica holder øje med midtbanespilleren, men indtil videre er Enevoldsen ikke på vej til Portugal.

- Ikke så vidt jeg ved, nej. Der har selvfølgelig været nogle skriverier om, at de har kigget på mig, og det skulle da også være underligt hvis der ikke er nogle klubber der kigger på vores spillere, efter at vi har gjort det så godt i Europa, siger Enevoldsen til sporten.dk.

- Hvad aviser skriver, og til der er handling, der er langt. Så så længe der ikke er noget konkret på bordet, forholder jeg mig stille og roligt til det. Men stadig er det da et stort skulderklap, hvis en klub som Benfica har kigget på mig.

Thomas Enevoldsen understreger at han har det godt i AaB, og at han stadig kan udvikle sig i klubben. Derfor ønsker han ikke for enhver pris at komme udenlands, først når det rigtige tilbud er der, vil han slå til.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

4 kommentarer

Tomadeira 09:31          
FEDT med unge fyre der er super dygtige, fyldt med talent, (Michael J. og nu Ene), der ikke blot vil til udlandet for at score kassen, og så havne på bænken. Værste eksempel på dette var Thygesen...Virker for mig underligt han ikke allerede spiller i en bedre liga som en profil. Er pjattet med Thygesen, men måske er han bare ikke bedre. Jeg synes nu ellers han viste vild klasse for et par sæsoner siden...
denand 10:26          
Godt for Enevoldsen!
Ville være kanon lærerigt at tage til Benfica, en kanon klub, som hvert år spiller europæisk bold.
Holland eller Portugal vil nok være bedst for Enevoldsen.
Men han vil da blive en savnet profil i SAS Ligaen, men på den anden side er det jo en tegn på at DK fodbold er på rette vej!

Men jo, syns da Thygesen er en mega profil i SAS Ligaen.
Tror måske os han ryger igen til sommer, hvis det rigtige tilbud kommer. Syns det var mærkligt at han ikke spillede mere i Gladbach´en!!
Men han fik da en masse muskler, ud af det.
Han er ihvertfald go nok til den tyske liga og nok også mere!
SplifMan 10:39          
Kunne være rigtig fedt for ham, tror han passer godt til Benfica, og der har jo været dansk blod dernede før.. Håber det bliver til noget..
Sule12 17:17          
Jeg ved slet ikke hvor godt besat Benfica er på midtbanen for tiden, men det kunne da være fedt, hvis Enevoldsen skiftede til en storklub.
Spørgsmålet er bare om den portugisiske liga er meget bedre end vores egen superliga? Ved godt de har et par store hold i Benfica, og Porto. Men det gode ved Benfica er, at de næsten altid spiller med i CHL
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april