Luk

Engelske spillere skal spille for Sierra Leone

| Premier League | kommentarer

Infoboks

Chelsea - Southampton
Carabao Cup (26/10)
bet365 1,45 4,50 7,00

Sierra Leones nye landstræner Andy Gray vil forsøge at få bl. a. Carlton Cole og Nigel Reo-Coker til at spille for sit landshold.

Chelseas Carlton Cole har tidligere spillet en række kampe for Englands U21-landshold, og West Hams Nigel Reo-Coker er for tiden anfører for holdet.
Men samme med Fulhams forsvarstalent Liam Rosenior udgør de en trio, som Sierra Leones nye landstræner Andy Gray vil forsøge at overtale til at spille for sit landshold.

Gray har takket ja til et job, som også indeholder sportschef-stilling, hos afrikanerne.

- Det er mig, som skal være træner for holdet, men jeg vil benytte nogle af mine kontakter i fodbolden til at sætte Sierra Leone på landkortet. Jeg er kaptajnen på skibet, men jeg vil få nogle af branchens bedste til at hjælpe mig. Hvis ikke de kan spille for England, kan de lige så godt komme og forsøge at hjælpe os i African Nations Cup, forklarer Andy Gray.

Den nye landstræner uddyber, at han vil forsøge at få tidligere topspillere som Les Ferdinand, Ian Wright og Paul Gascoigne til at hjælpe sig.
Gray har masser af kontakter i fodboldens verden fra sine erfaringer som spilleragent i de senere år, og han nævner også Cyrille Regis (ex-WBA og Coventry), Paul Davis (ex-Arsenal) og Ricky Hill (ex-Luton) som mulige hjælpetrænere.

Sierra Leone er for nylig begyndt at genopbygge landet efter 10 års blodig borgerkrig.
Holdet er i pulje med Benin, Mali og VM-deltagerne Angola. 

Andy Gray - ikke at forveksle med den tidligere Everton- og Wolverhampton-angriber og TV-kommentator - spillede i sin aktive karriere for bl. a. Crystal Palace og Tottenham. Han fik en enkelt landskamp på Englands midtbane.


Af Carsten Johansen
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober