LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Erik Boye målmandstræner i Randers

| Danmark | 2 kommentarer
Erik Boye målmandstræner i Randers
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

OB - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 1,61 4,00 5,00
NordicBet 1,62 3,95 5,75
Oddset 1,62 3,90 5,70
Stream OB – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Randers FC skifter til sommer ud på målmandstrænerposten. Stephen Paddon erstattes af den mangeårige Superligamålmand Erik Boye.

Stephan Paddon meddelte tidligere på foråret, at han til sommer stopper som målmandstræner i Randers FC. Nu har kronjyderne så fundet hans afløser, Erik Boye bliver hentet i Vejle Boldklub Kolding.

- Vi fik mange interessante henvendelser, og for os var det vigtigt, at den rette kandidat kunne fremvise erfaring på højeste plan, både som aktiv og som træner, og det kan Erik. Så vi er glade for, at Erik har taget imod jobbet og nu rykker teltpælene op og flytter til Randers sammen med familien, siger direktør Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Lige så snart Stephen Paddon meddelte, at han ønskede at forlade Randers FC, gik vi i gang med at sondere mulige kandidater, og det stod hurtigt klart, at Erik var den mest interessante. Han kommer til at spille en stor rolle i trænerstaben fra næste sæson, supplerer træner Colin Todd.

Erik Boye har været målmandstræner i Vejle Boldklub Kolding og SønderjyskE, mens han som aktiv har spillet i Superligaen for blandt andre Vejle og AGF.

Stream OB – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

2 kommentarer

Aka101 10:36          
haha
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar