LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg bekræfter Andersen-kontrakt

| Superligaen | 13 kommentarer
Esbjerg bekræfter Andersen-kontrakt
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,26 5,95 11,50
Oddset 1,28 5,20 12,00
Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Esbjerg bekræfter her til formiddag, at de har skrevet kontrakt med HB Køges U21-landsholdsspiller Sebastian Andersen, som skifter til sommer.

HB Køges 21-årige kantspiller Sebastian Andersen skifter til sommer til Esbjerg. Det bekræfter klubben her til formiddag i en pressemeddelelse, hvor den unge spiller fortæller, at han har ambitioner om at komme til at spille fast.

- Jeg skal selvfølgelig starte med at lære folk at kende, men ellers vil jeg selvfølgelig gerne spille ligesom alle andre fodboldspillere. Hvis det er muligt, vil jeg hjælpe holdet til at fastholde pladsen i den sjove ende af tabellen, siger Sebastian Andersen.

- Jeg ville gerne lidt videre i min karriere, og jeg ser helt bestemt EfB som et skridt op i forhold til HB Køge. Klubben har virket meget interesserede, og jeg kan godt lide deres planer med mig, siger han.

Sebastian Andersen har repræsenteret Solrød, Køge, Herfølge og HB Køge og er lige nu på vej til Californien med det danske U21-landshold.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jakob Horn

13 kommentarer

JytteRolf 10:26          
Ove Pedersen er dygtig til at finde unge "oversete" talenter. Men jeg tror han tager fejl her. Han passer ikke ind i Esbjerg - men godt i HB Køge.

Tillykke med kontrakten Sebastian - håber det lykkes for dig.
10:39          
Nu når det er HB Køge folk der kender ham der skriver at han ikke passer ind ville det være cool med uddybende kommentarer.
Alta Tensione 10:41          
Hm, drible- og løbestærk midtbane, men god spilforståelse skulle jeg mene passer godt ind de fleste steder - også i Esbjerg.

Samtidig er han u-21 landsholdspiller, som har spillet 16 kampe i ligaen i den her sæson, så jeg synes bestemt det lyder som et godt køb.
gizmohund 10:41          
Han passer fint ind, ved heller ikke lige hvad hun mener...
JytteRolf 11:02          
Sebastian er primært kantspiller og de gange jeg har set Esbjerg er det ikke lige der det foregår - men det kan jo være tilfædigt.

Jeg er en han.
Kim.F 11:09          
JytteRolf

EFB spiller fint over kanterne.
Peter Nymann og Jeppe Mehl nyder godt af spillestilen, der dog kræver hårdt arbejde. Såfremt han ikke invisterer de nødvendige km falder han igennem og ender fast på bænken.
kongkwakk 11:10          
Okay Jytte ;-)
Torsdag 21. marts