LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg forlænger med forsvarsreserve

| Superligaen | 8 kommentarer
Esbjerg forlænger med forsvarsreserve
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
Esbjerg har forlænget med fire af klubbens største talenter, heriblandt SAS Liga-reserven Kian Hansen.

Esbjerg er kendt for at udklække en god mængde førsteholdsspillere selv, og nu har klubben sikret fire af fremtidens folk.

Den mest fremtrædende, som vestjyderne har forlænget med, er Kian Hansen. Den 20-årige midterforsvarer har fem SAS Liga-kampe på bagen og regnes som Esbjergs førstereserve i den bagerste kæde.

- Vi har indgået en femårig aftale med Kian Hansen, hvilket er et signal om, at vi er tilfredse med hans udvikling, og at vi ser et potentiale i ham til at blive en del af grundstammen på fremtidens EfB-hold. Det samme er tilfældet med yderligere fire spillere i alderen 20-22 år, Søren Rieks, Mikkel Vendelbo, Kevin Conboy og Jeppe Mehl, hvis kontrakter løber til udgangen af 2012 eller senere, siger sportsdirektør Niels Erik Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Samtidig har Esbjerg lavet en to-årig aftale med den 18-årige offensivspiller Martin Braithwaite, mens også U17-talenterne Lasse Vigen Christensen og Casper Nielsen har været en tur forbi sportsdirektørens kontor for at forlænge deres aftaler.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Casper Baunsgaard

8 kommentarer

benteinthehood 12:56          
Stærkt! En god spiller der helt sikkert vil udvikle sig til at være endnu bedre.
ElKun 12:59          
Det er en kæmpe fornøjelse at se så mange Esbjerg drenge på SAS liga holdet, virkelig godt gået.
Topscoreren 12:59          
Hvorfor sætter man ikke her fokus på landsholdsreserve Rieks? Hvor underligt. En af SAS-ligaens store profiler, som scorede i weekenden også. Underligt.
Clownzy 13:03          
fordi det ikke er ham der er forlænget med, det blev der sidste år.
Topscoreren 13:21          
Det fremgår bestemt ikke af artiklen!
Måle 13:23          
Nej lidt kludret skrevet. Men dem der er skrevet kontrakt med i den her omgang, er Kian Hansen, Lasse Vigen, Martin Braithwaite og Casper Nielsen.

I den forbindelse lidt mærkeligt at sætte et billede af Søren Rieks i artiklen.
Havgus 14:34          
Såvidt jeg kan udrede af efb.dk...så er der lavet kontrakter på 3 spillere i denne omgang. Kian Hansen 5 årig... Martin Braitwaite 2 årig...Lasse Vigen Christensen 3 årig ungdomskontrakt...Casper Nielsen er omtalt som værende den anden ungdomsspiller som er på længerevarende kontrakt i efb.. og er derfor ikke sign. i denne omgang... Men bøvlede artikler både fra bold´s og efb.dk´s side. Kurser i forståeligt dansk retskrivning anbefales hermed disse !
Torsdag 25. april