LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg holder på Ankersen

| Superligaen | 4 kommentarer
Esbjerg holder på Ankersen

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,27 6,15 10,50
Oddset 1,28 5,70 11,00
Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Jakob Ankersen, der i denne sæson har fået sit gennembrud på Esbjergs bedste mandskab, har forlænget sin kontrakt med klubben. Den nye aftale løber frem til 2014.

Esbjerg har fundet en ny målscorer i denne sæson. Jakob Ankersen har scoret mod både FC Svendborg, Randers FC og AaB, og nu belønnes den unge midtbanespiller så for fuldtræfferne og de fine præstationer.

Vestjyderne og Ankersen har således indgået en ny kontrakt, som løber knap fire år frem i tiden, nærmere betegnet til sommeren 2014.

- Vi har ikke været i tvivl om fodboldfærdighederne, men vi skulle lige se, om han var i stand til at levere det grundarbejde, der skal til, og man må sige, at han har udnyttet den mulighed, vi gav ham i sommers. Han har taget ved lære, og han har fortjent den chance, som han sidenhen har grebet, siger sportsdirektør Niels Erik Søndergaard i en pressemeddelelse.

- Han er en spiller med ekstraordinær speed, og så er han god til at bryde rammerne og gøre det uventede. I de indhop, han har fået, har han vist, at han klare sig på Superliga-niveau, og det er såmænd ikke kun den seneste scoring i Aalborg, der har overbevist os, for aftalen kom på plads i sidste uge.

20-årige Ankersen har spillet fire Superliga-kampe for Esbjerg i denne sæson.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts