LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg-kant regner med sommerexit

| Superligaen | 5 kommentarer
Esbjerg-kant regner med sommerexit
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,66 3,60 5,25
NordicBet 1,74 3,85 4,70
Oddset 1,70 4,10 4,60
Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Esbjergs islandske offensivspiller Arnor Smarason havde Superliga-tilbud i januar, men valgte at blive og fuldføre sin sidste seks måneder af kontrakten, der næppe bliver forlænget.

Forventningerne var store til islandske Arnor Smarason, da Esbjerg i sommeren 2010 hentede offensivspilleren i Heerenveen. Men diverse skader har forhindret ham i at præstere stabilt, og derfor regner 24-årige Smarason også med, at det er slut i EfB til sommer, når den nuværende kontrakt udløber.

- Som det ser ud lige nu, forlader jeg Esbjerg til sommer. Det er næsten sikkert, men man skal aldrig sige aldrig. Jeg kan rigtigt godt lide den hollandske stil, så måske skal jeg tilbage dertil. Men jeg er også glad for at være i Danmark, så det er heller ikke udelukket at blive her. Min agent tager sig af eventuelle henvendelser, men der er ikke noget på plads endnu, siger Smarason, der allerede i januar havde muligheden for at komme videre:

- Jeg havde en god snak med Jess (Thorup, red) i januar. Han fortalte mig, at jeg pt. ikke er en del af startopstillingen, og der var et par andre Superliga-klubber, der ville leje mig. Men jeg synes ikke, det var attraktivt for mig lige nu. Vi har to spændende pokalsemifinaler i foråret, og jeg vil gerne være med til at vinde pokalen til Esbjerg og samtidigt sikre, at klubben bliver oppe. Jeg vil kæmpe mig i startopstillingen og bevise mit værd.

24-årige Smarason kan se tilbage på 57 kampe og ti mål i EfB-trøjen, men også mange skadespauser og perioder som indhopper.

- Jeg synes, det var været godt, når jeg har været klar. Jeg har lavet en del mål i forhold til spilletiden, men naturligvis har det ikke været helt godt. Jeg har ikke spillet en hel sæson endnu, og jeg har manglet flere kampe. Skaderne er kommet på meget uheldige tidspunkter, men jeg forsøger at undgå at tænke for meget på det.

- Opstarten denne vinter er gået okay. Mit knæ er ikke helt oppe på 100 procent endnu, men det er i bedring, og jeg kan næsten træne med for fuldt tryk. Hvis det er op til mig, så er jeg ikke helt færdig i Esbjerg endnu. Jeg er meget fokuseret for at vise, hvad jeg kan, i foråret, siger Smarason.

Offensivspilleren har 14 A-landskampe og to mål på CV'et for det islandske A-landshold.

mikael@bold.dk

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april