LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Esbjerg-komet bider smerten i sig

| Sydbank Pokalen | 4 kommentarer
Esbjerg-komet bider smerten i sig

Infoboks

AGF - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (08/02)
bet365 2,00 3,40 3,75
NordicBet 2,04 3,45 3,80
YouBet 2,00 3,40 3,80

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
21-årige Søren Rieks, der i denne sæson har fået sit helt store gennembrud i Esbjerg, vil gøre alt for at blive klar til pokalfinalen

Op til morgendagens pokalfinale, har flere Esbjerg-spillere døjet med skader. Blandt de spillere der har haft problemer er kantspilleren Søren Rieks, der i denne sæson er brudt igennem, og er blevet stamspiller på vestjydernes bedste mandskab.

Rieks, der tidligere på måneden rundede de 21 år, står over for sin første pokalfinale, og den vil han gøre alt for ikke at misse.

- Jeg har trænet med i dag (i går, red.) uden problemer, så jeg regner med at spille. Jeg fik et hold i ryggen mod Nordsjælland, og mærker stadig at ryggen er stiv. Men jeg er klar til at bide smerten i mig, for at være med, det er klart, siger Rieks til bold.dk.

Det er blevet til 22 kampe i SAS Ligaen i denne sæson for unge Rieks, der har kronet fornemme indsatser med seks scoringer.

- Det har været dejligt at få lov til at være med, og til at få scoret nogle mål. Det har betydet meget for mig, at træneren har vist mig tillid, siger Rieks.

Kommer Rieks på banen i pokalfinalen, vil det være hans kamp nummer 41 for vestjyderne.

jesper@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar