LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg-talent imponerede i Everton

| International | 3 kommentarer
Esbjerg-talent imponerede i Everton

Infoboks

Esbjerg fB - OB
Superligaen Mesterskabsspil (23/04)
bet365 2,75 3,50 2,40
NordicBet 2,90 3,35 2,45
Oddset 2,95 3,35 2,45
Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Esbjergs U19-keeper Jeppe Højbjerg har vist sig frem i Everton. Det gik så godt, at Premier League-klubben ønsker at syne målmanden igen til december.

I Esbjerg råder man over et stort målmandstalent i form af 17-årige Jeppe Højbjerg, der har kampe for det danske U18-landshold på CV’et. Til daglig agerer Højbjerg målmand for vestjydernes U19-hold, men nu har man også fået øjnene op for talentet i Premier League-klubben Everton.

Højbjerg kom således hjem fra et træningsophold i Liverpool-klubben i går, og det gik så godt, at englænderne nu vil se mere til ham.

- Jeg var der fra søndag til onsdag. De havde set mig i tre kampe her i Danmark, og så ville de gerne se mig derovre. Jeg synes, det gik godt, og det fik jeg også at vide af Everton. De vil gerne have mig over igen til december i en uge eller to, hvis EFB tillader det, siger Højbjerg til bold.dk.

Højbjerg trænede sammen med førstekeeperen fra Evertons akademihold og sammen med tredje- og fjerdemålmændene fra førsteholdet. Men nu er han altså tilbage i Esbjerg, hvor ambitionen er at stige lidt i keeperhiearkiet.

- Jeg træner med Esbjergs førstehold et par gange om ugen eller tre i øjeblikket, men spiller stadig kampe for vores U19-hold. Hvis alt går efter planen, regner jeg med, at jeg kan komme op og være tredjemålmand på førsteholdet efter vinter, men nu må vi se, forklarer den unge målmand.

Jeppe Højbjerg har en kontrakt med Esbjerg, der løber frem til sommeren 2014.

houlind@bold.dk

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april