LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Esbjerg udlejer Agger til Hjørring

| Danmark | 7 kommentarer
Esbjerg udlejer Agger til Hjørring
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk
Angriberen Mikkel Agger skifter fra Esbjerg til 1. divisionsklubben FC Hjørring på en lejeaftale, der løber frem til nytår.

Forleden lejede Esbjerg angriberen Kenneth Fabricius i SønderjyskE, og nu sender man så en anden angriber ud på et lejeophold. FC Hjørring har lejet Mikkel Agger i et halvt år.

- Efter at Kenneth Fabricius er kommet til Esbjerg, er vi efterhånden en del angribere i truppen, og flere af os minder som spiltyper om hinanden. Aftalen med Hjørring er en god mulighed for at få spilletid, og jeg håber, opholdet kan gavne min udvikling, så jeg på et tidspunkt kan få pladsen i front i EfB, siger Mikkel Agger til Esbjergs hjemmeside.

19-årige Mikkel Agger kom sidste sommer fra Thisted til Esbjerg, hvor han skrev under på en fire-årig aftale. Nu vender han så nordpå igen.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Morten Top

7 kommentarer

WeWonItFiveTimes 15:15          
Hehe, sikke et billede. Stakkels dreng :-)
MrKaaangen 15:26          
WeWonIt>> Af frygt for at citere Brd. Lieberkind.... Han var fandme grim!

OT: Håber da han kan få lidt gang i det i 1. div. Kan i nogle tilfælde være det der er med til at sparke karrieren igang.
mr nice 16:15          
han ligner da bare sin far..:-)
hatafmug 16:19          
frækfyr.dk
Njord 17:14          
Forstår godt, at han vælger Hjørring, men det kunne nu have været lækkert, hvis Agger kom til Thisted og hjalp sin gamle klub med oprykning. :)
Épandeur à Fumier 17:40          
Jeg håber virkelig det bedste for den unge dreng, han har alle forudsætninger til at udvikle sig til en rigtig goalgetter, men han skal have lidt mere tid, på lidt lavere niveau, så springet til superligaen ikke er så stort. Samtidig er der desværre i øjeblikket lidt vigtigere målsætninger og markant større udfordringer, end en enkelt spillers udvikling som stjæler overskrifterne.

Derfor synes jeg det lyder rigtig fornuftigt, at EfB lejer ham ud en halvsæson, så han kan spille på lidt højere niveau end reserveholdligaen, den næste tid. Endvidere synes jeg hans attitude er prisværdig, får han lidt ro til, at udvikle sig, er jeg overbevist om, at han bliver et kæmpe hit i EfB om nogle år. Han har vel meget af det samme i sig som Lange, men er modsat Lange langt mere en målscorer type, end en gudsbenådet fighter.

Så må man håbe, at han kommer frisk tilbage til en indskifter tjans, og måske endda lidt flere startoptrædener om et halvt år.
Peterlønstrup 18:32          
Bryder mig ikke umiddelbart om at man i Hjørring vælger at leje en ung spiller for 3 måneder fremfor at at satse på Patrick Pedersen og på at få givet Rune Frantsen nogle kampe i angrebet fremfor kun nede på venstre back..

Men ser man bort fra det så er det jo et spændende navn at få til Hjørring - håber bare ikke at det betyder at vi nu meget sjældent får Patrick Pedersen at se i aktion, synes han de gange han har spillet har vist en god energi og spillet ret godt..
Onsdag 20. marts