LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

FC Hjørring henter Esbjerg-talent

| Superligaen | 4 kommentarer
FC Hjørring henter Esbjerg-talent
Foto: Esbjerg fB
FC Hjørring har sikret sig Esbjergs talentfulde midtbanespiller Sune Gundersen på en kontrakt, der løber to et halvt år frem i tiden.

Den 21-årige hårdtarbejdende midtbanespiller Sune Gundersen havde et stykke vej til spilletid på Esbjergs førstehold. Derfor har han den seneste tid været på udkig efter en ny klub. Han har været til prøvetræning i Vejle, men 1. divisionsklubben vendte tommelfingeren nedad.

I stedet bliver det 2. division vests suveræne tophold, FC Hjørring, der får glæde af Sune Gundersen. Sportschef Jacob Krüger bekræfter over for bold.dk, at der er indgået en aftale, der løber to et halvt år frem i tiden.

- Sune er lige den type spiller, vi gerne vil have. Han er meget pasningsstærk og vil virkelig noget med sin fodbold. Han ser nok FC Hjørring som et springbræt, hvor han kan komme til at spille en vigtig rolle på et førstehold, og hvor han kan fortsætte sin gode udvikling, siger Krüger til bold.dk og understreger, at FC Hjørrings placering i tabellen har gjort det hele lettere:

- Det har selvfølgelig gjort det nemmere at hente en spiller som Sune, at vi er placeret, hvor vi er. Havde det været sidste år, hvor vi havde otte point ved vinterpausen, havde vi nok ikke kunnet hente ham herop.

Sune Gundersen har spillet tre kampe for Danmarks U20-landshold.

houlind@bold.dk

Stream SønderjyskE – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement

Af Søren Houlind
Fredag 22. februar