LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCK binder Højer og Awankwaa

| Superligaen | 10 kommentarer
FCK binder Højer og Awankwaa
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 3,40 3,60 2,05
NordicBet 3,40 3,65 2,08
Oddset 3,40 3,60 2,10
FC København har forlænget Danny Amankwaa og Casper Højers kontrakter, så begge talenter nu har udløb i sommeren 2015.

FC København har brugt fredagen til at få sikret sig papir på et par af klubbens største talenter fra egne rækker. De to 18-årige, Casper Højer Nielsen og Danny Amankwaa, har således begge sat sin underskrift på en aftale, der gælder til sommeren 2015.

- Vi har valgt at forlænge med de to drenge, fordi de har gjort det rigtigt fint. De var en del af det U19-hold, der vandt det danske mesterskab sidste år og som nu allerede er begyndt at snuse til førsteholdet - for Amankwaas vedkommende med spilletid, og for Casper Højers med træninger. Det er spillere, som vi forventer os meget af, og som er nået et godt stykke hen ad vejen, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Det betyder meget, at de to har været igennem School of Excellence, som vi de seneste år har lagt flere ressourcer i, og nu kommer resultaterne. Først fik vi Cornelius, Busk og Remmer op, og nu kommer de næste. Der bliver arbejdet hårdt og godt i School of Excellence og det giver nogle spillere, der er meget veluddannede og derfor kan slå meget tidligt igennem. Vi ser nu resultaterne af det store og gode stykke arbejde, der bliver lagt i det.

Amankwaa har ni kampe på bagen på førsteholdet, mens Højer Nielsen endnu har sin debut til gode.

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

10 kommentarer

malthe 16:22          
dum et akedemi håber lidt de efterligner barca med mange fra egne rækker men også køber ind
Azza 16:26          
Hvor er det vildt at have spillet på hold med Højer da vi var 7-8 år gamle!

Skjold har har virkelig udviklet gode spiller i 93,94,95 årgangen.
CphGunners 16:35          
Jep. Det er vildt når man har spillet på hold med nogen som bliver professionelle fodboldspillere. Har selv spillet sammen med Zanka bla. da vi var yngre.
Imperator 16:38          
Malthe
Synes klubber som Ajax og Arsenal har en struktur der er mere egnet til FCK..
Barca´s akademi og indkøbspolitik er kun fokuseret på potentielle verdenstjerner, og er bedøvende ligeglad med økonomisk sammenhæng..
FCK kan klare sig uden "wonderkids", vi skal bare bruge spillere der på sigt kan blive for gode til FCK og som kan tjene sig selv hjem med videresalg..

Jeg synes FCK skal stoppe med at købe spillere der er over 24 år gamle, og kun benytte sig af talenter og udvalgte rutinerede kræfter (som wiland og Jacobsen), der skal tænkes mere i at få de store transfersummer hjem..
Ikke noget med at konsekvent kun at bruge de rutinerede kræfter i Europa, talenterne skal udstilles og udvikles, så vi kan begynde at malke alle oliepengene ud af fodboldeliten..

FCK skal også blive bedre til at høste de bedste skandinaviske talenter, det er counterproductive at lade klubber som Ajax skumme fløden af den danske talentmasse.. Det synes jeg hellere skulle være FCK ;)
Imperator 16:39          
Hvad position spiller Højer ?
No Cookies 16:56          
venstre back mener jeg
hatafmug 17:14          
vi har rasmus Falk!
Fredag 19. april