Luk

FCK skal betale 14 mio. kr. for Pospech

| International | 13 kommentarer

Infoboks

Sparta Prag - Jablonec
1. Liga Mesterskabsgruppe (05/07)
bet365 1,44 4,33 7,50
Oddset 1,45 4,30 6,10
YouBet 1,44 4,30 6,55

Zdenek Pospech forventes en af de kommende dage præsenteret i FC København. Tjekken koster de danske mestre 14 millioner kroner.

Indtil videre har der været bemærkelsesværdigt stille omkring FC København i januars transfervindue. Brede Hangeland er solgt, men ingen spillere er blevet tilføjet den efterhånden noget smalle københavnske trup.

Det ser der dog snart ud til at blive lavet om på, den tjekkiske landsholdsspiller Zdenek Pospech ventes således i løbet af få dage at sætte sin signatur på en kontrakt med hovedstadsklubben.

- Du kender politikken i FC København, og de ser helst ikke at der er nogen der udtaler sig, før det hele er på plads. Det kan der godt gå en dag eller to med, siger spillerens agent, Pavel Zika, til Ekstra Bladet.

FC København er ifølge agenten enig med Pospechs nuværende klub, Sparta Prag, om en transfersum. Ifølge avisen skal de danske mestre smide 14 millioner kroner for 29-årige Pospech, der, der har spillet i Sparta Prag siden 2005.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jesper Helmin

13 kommentarer

brutalis 07:54          
Er sgu mere interesseret i kiloprisen!?

14mill. for en spiller på 29!? bob bob!
pasj 08:25          
Hvorfor køber de en 29-årig spiller? Hvorfor køber de ikke et ungt etableret talent. Han holder 2-3 år så begynder der at komme nye talenter dukkende op.
Matias 08:34          
Hvorfor køber FCK ikke en brasilianer der bliver den nye Roberto Carlos bare på højreback? Det er da meget bedre!
ham der 08:36          
Ja, det er bare at sende en mand til Copacabana og vælge. Der vrimler det jo med dem!
Bløde babser 09:31          
<blockquote>Hvorfor køber de en 29-årig spiller? Hvorfor køber de ikke et ungt etableret talent. Han holder 2-3 år så begynder der at komme nye talenter dukkende op.</blockquote>

De færreste klubber regner vel alligevel med spillerne i meget længere end en 2-3 årig tidshorisont - medarbejderudskiftningen på forboldhold er ganske høj.
Kig på de to hold der spillede den famøse 5-0 mellem Bif og FCK for 2½ år siden, det er godt nok ikke mange spillere der er tilbage på nogle af holdene.

Har svært ved at vurdere om prisen giver mening, da jeg som de fleste andre intet kender til manden.
FCK-VCF 09:44          
brasilianske spillere er ikke gode forsvarsspillere... Synes Pospech lyder som en rigtig spændende spiller.
Og hvorfor nu klage over alderen??? Hvis man skal have en profil der kan gå direkte ind på holdet, kan man jo ikke købe en på 19-21 år til de penge.
Jeg forventer han bliver en succes i FCK og at mange andre kluber i SAS ligaen, fremover også vil begynde og kigge mod østeuropa når der skal hentes nye spillere.
Geddar 10:07          
" brasilianske spillere er ikke gode forsvarsspillere... Synes Pospech lyder som en rigtig spændende spiller. "

Der kan nu sagtens findes gode brassere til defensiven.
Fredag 3. juli
Torsdag 2. juli