LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCK-talent: Udlandet må vente

| Superligaen | 13 kommentarer
FCK-talent: Udlandet må vente
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Helsingborg - FC København
Træningskamp (21/03)
bet365 3,00 3,50 2,00
FC Københavns talenfulde angriber Danny Amankwaa vil fortsætte sin udviklingen i den danske klub, selvom flere store klubber gerne vil se nærmere på ham.

Den 18-årige angriber Danny Amankwaa nyder stor succes i FC København, hvor han på trods af sin alder allerede er en del af reserveholdet. Og selvom der er interesse fra klubber som Ajax og Arsenal, vil den tidligere Chelsea-prøvespiller forsøge at komme på FCK's førstehold.

- Jeg har godt hørt om interessen, og jeg ved også, at der har været andre klubber udover Chelsea, der gerne ville have mig til prøvetræning, men det har ikke passet ind i forhold til mit program her i klubben, og det er derfor ikke blevet til noget, men det er selvfølgelig altid rart at vide, at der bliver holdt øje med en, for det må jo betyde, at man gør det godt, siger Danny Amankwaa til bold.dk.

- Jeg har vel ligesom alle andre fodboldspillere drømme om en stor karriere i en stor udenlandsk liga, men det er ikke der, mit fokus ligger lige nu. Lige nu er jeg en ung FCK-spiller, der stadig har en masse ting, jeg skal lære. Mit første mål på vejen er at få debut for FCK i Superligaen, og så må udlandet vente lidt endnu, siger han.

Danny Amankwaa har ghanesiske forældre, men har alligevel valgt at repræsentere Danmark på landsholdsplan. Her er det allerede blevet til i 43 kampe for forskellige U-landshold.

morten@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Morten Top

13 kommentarer

Kongen-DK 16:02          
Danny Amankwaa er en meget spændende spiller, som jeg sagtens kan se som afløser for Bolanos, den dag han forlader klubben.
Det vil i hvert fald være synd, hvis et så stort talent ryger til udlandet, uden at have fået chancen på førsteholdet.
Lakris 16:30          
Danny Amankwaa er en meget spændende spiller, som jeg sagtens kan se som afløser for Bolanos, den dag han forlader klubben
Danny er rigtignok mere højrekant end angriber, men de har jo lige købt Rurik Gislason til at afløse netop Bolanos, så forstår for så vidt hverken dig eller Danny...

Tror med andre ord at der er større chance for spilletid - og hermed at tage næste vigtige udviklingsskridt - i udlandet; i hvert fald hvis vi snakker lidt "blødere" ligaer såsom Holland, Portugal og Frankrig


Mr. Spock 16:32          
Han er 18 år gammel. Der er ingen normale 18-årige der forventer at gå direkte ind i startelleveren på nordens største hold, og bliver utilfredse og kigger andetsteds hvis der ikke lige er udsigt til det.
Rier 16:33          
Ved godt at Gislason er købt til den højrekant for at agere backup for Bolanos.. Men på længere sigt bliver Rurik sku ikke fast mand!!
Kongen-DK 17:27          
Lakris--> Gislason og Amankwaa er typemæssigt så vidt forskellige, at de burde kunne supplere hinanden på højrekanten. Jeg tror i hvert fald ikke på at Gislason er købt som en permenent erstatning for Bolanos.
quaz 17:32          
Bolanos har kontraktudløb i sommer 2014 og lige pt. ligner han ikke en mand der ønsker at forlænge, hvilket er ganske forståeligt. Derudover, så kunne købet af Gislason ligne den klassiske CV ´køb erstatningen 6 måneder før salget´-metode. Ståle har været særdeles lun på Bolanos og endnu mere da Matt Jarvis blev solgt, bliver Bolanos solgt til vinter, så kunne det meget vel åbne op for Amankwaa. Dog så har Amankwaa ikke den naturlige fysik som har hjulpet Nicolai Jørgensen, Cornelius og tildels Christoffer Remmer med at slå igennem.

Danny Amankwaa færdiggør gymnasiet til sommer, hans fremtid bliver nok afklaret til den tid.
Grevelund 17:32          
Blir spøjst for hjemmepublikummet at synge/råbe hans navn.. :p
Onsdag 20. marts