LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM henter VBK-talent

| Danmark | 10 kommentarer
FCM henter VBK-talent
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
FC Midtjylland har i dag forstærket truppen med forsvarsspilleren Patrick Jensen, der er hentet i Vejle Boldklub Kolding.

Flere FC Midtjylland-spillere kan stå foran et klubskifte i januars transfervindue, men inden første spiller er solgt, er et nyt navn hentet til den jyske hede.

Ulvene har netop præsenteret de 18-årige forsvarsspiller Patrick Jensen, der er hentet i Vejle Boldklub Kolding.

- Patrick Jensen er en rigtig dygtig forsvarsspiller, der har været igennem en stor udvikling i sin tid i Vejle Boldklub Kolding. Denne udvikling skyldes godt og solidt arbejde af talentchef Lasse Christensen og teamet i talentsektoren. Vi
har været glade for Patrick Jensens bidrag i VBK, men nu er der opstået en mulighed, der er god for alle parter, siger VBK-sportschef Mads Bro Hansen.

- Salget af Patrick Jensen følger den strategi og plan, vi har lagt for dette transfervindue

U19-landsholdsspilleren står noteret for fem førsteholdskampe for Vejle Boldklub Kolding.

Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

10 kommentarer

thomasjn 09:10          
Virker lidt voldsomt, at FCM Har indkaldt til pressemøde for at præsentere et talent, som nok er tiltænkt bænken/reserveholdet til at starte med. Men ak ja armbevægelserne har altid været store på den komiske måde i FCM. Nogen der var om de også holder pressemøde når akademispillerene kommer i pubberteten?

Anyway, er det nogen der kan fortælle hvad det er for en spiller der nu skal gøre sig i Superligaen. Er han stopper eller back? Giver vel et hint om hvor i forsvaret FCM evt. sælger.
BBHvepsen 09:12          
Er der ophørsudsalg i Kolding / Vejle området?
FCN&LFC_FOREVER 09:16          
Wauw sikke dog en forstærkning haha
idkla 09:19          
Tvivler på de har indkaldt til stort pressemøde, det ved jeg ikke hvor du har fra? Men en hver spiller der skal formentlig vil gå ind på i førsteholdstruppen skal vel præsenteres?
futsi 09:26          
BBHvepsen

Det ser desværre ud til at du har ret i at der er ophørsudsalg i Vejle. Først sender man venstre back til Horsens, dernæst fyrer man træneren, og idag sælger man så det største forsvarstalent der er i klubben.

De skal sikkert bruge penge til at ansætte endnu en direktør i klubben, som så skal være direktør for sportsdirektøren og sportschefen og den administrerende direktør og administrationschefen.
AC Gul 10:47          
Er det de sidste krampetrækninger fra en døedende klub, eller hvad pokker tænker den ledelse da på, synes godt nok det er mærkeligt at bare smider guld på gaden, ligner godt nok en bestyrelse der er ved ar smide det sidste klubben har tilbage på gulvet for derefter lukke og slukke..
VBK - Leeds 10:57          
Cirkus Vejle Kolding fortsætter og det er ikke engang cirkus sæson endnu.
Søndag 21. april
Lørdag 20. april