LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCM-talent klar til lejeaftale

| Superligaen | 4 kommentarer
FCM-talent klar til lejeaftale
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 1,75 3,80 4,33
NordicBet 1,82 3,85 4,20
Oddset 1,75 3,90 4,50

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Den 22-årige back Jesper Bøge er åben for at blive udlejet fra FC Midtjylland. Han spillede i sidste uge reserveholdskamp med Viborg.

Backen Jesper Bøge fik som 19-årig sin debut i FC Midtjylland, men siden er det ikke blevet til meget spilletid for ulvene. Store dele af sidste sæson blev ødelagt af skader, og efter at Bøge er kommet tilbage, har han stået i skyggen af Kolja Afriye på højre back.

I sidste uge var Bøge så med i en reserveholdskamp for Viborg, noget som indikerer, at han kan være på vej væk fra ulvene.

- Jeg er glad for at være i FC Midtjylland, men min situation på det sidste, hvor jeg ikke har spillet så meget, gør, at jeg tjekker markedet ud. Der kan nå at ske meget i transfervinduet, siger Bøge til bold.dk.

- FCM siger at de stadig satser på mig, men de har også sagt at det er i orden, at jeg undersøge mine muligheder. Måske det kan komme på tale, at de vil leje mig ud. Man drømmer jo stadig om at slå igennem i FC Midtjylland, men hvis der kommer noget rigtig interessant på permanent basis, vil jeg heller ikke afvise det.

FC Midtjylland siger i sommerpausen farvel til en god håndfuld spillere, noget som kan give plads til Bøge.

- Midtjylland mister mange spillere nu her, og det kan måske åbne nogle døre for mig. Så det handler om at gøre det godt i opstarten, hvis det er Midtjylland jeg er i i efteråret.

Jesper Bøge har indtil videre spillet fire førsteholdskampe for ulvene.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Fredag 19. april
Torsdag 18. april