LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

FCN-farvel til Laudrup og Johannessen

| Superligaen | 14 kommentarer
FCN-farvel til Laudrup og Johannessen
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
FC Nordsjælland vinker farvel til kantspilleren Andreas Laudrup samt den unge forsvarsspiller Nicolai Johannessen.

Andreas Laudrup fik i 2010/2011 et mindre gennembrud i FC Nordsjælland, hvor han spillede 23 Superligakampe. I den efterfølgende guldsæson spillede kantspilleren 27 Superligakampe, og det blev fulgt op med 16 ligakampe og fire Champions League-kampe i efteråret 2012.

I foråret 2013 blev Laudrup så udlejet til St. Etienne, men sidste sommer vendte han hjem. En drilsk ledbetændelsessygdom har dog holdt ham ude af spillet lige siden, og nu siger FCN så farvel til den 23-årige spiller ved kontraktudløb 30. juni.

- Jeg har lært utroligt meget i FC Nordsjælland, hvor jeg både har udviklet mig meget som fodboldspiller og menneske. Jeg har haft mange store oplevelser med mesterskab og Champions League og jeg har lært nogle helt fantastiske mennesker at kende, siger Laudrup til klubbens hjemmeside.

- Det har været hårdt at sidde udenfor så længe, men jeg har arbejdet stenhårdt på, at komme tilbage. Bare det at være i truppen til sidste kamp var en kæmpe bekræftelse for mig, og jeg ser virkelig frem mod nye udfordringer. Hvor det bliver, kan jeg ikke sige endnu, men der er allerede flere muligheder.

Udover Laudrup vinker FCN også farvel til den unge stopper Nicolai Johannessen.

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

14 kommentarer

SurferAnders 10:37          
Ærgerligt skaderne har sadt en stopper for hans udvikling. Han mangler måske også lidt fysik, hvis han ikke går efter en superligaklub, må han gerne komme til Lyngby
Gomara 10:49          
Nicolai Johannessen vil jeg gerne have hjem igen til Lyngby, der mangler en til det centrale forsvar.
Andreas Laudrup er det godt nok synd for, for et år siden på vej til udlandet. Han ville også være fin at få til Lyngby, men tror hans løn er uden for rækkevidde - hans ambitioner er nok også til mere, medmindre han gerne vil blive i hovedstadsområdet.
quaz 10:54          
Ret overraskende for mig at man lader Johannessen gå, han har været fast mand på diverse ungdomshold og bliver anset, som værende en af de bedste i sin årgang.
yeppes 11:22          
Tror ikke Laudrup skal forvente meget mere end en 1.divisionsklub. Han har siddet udenfor i et år og kan derfor ikke forventes at træde lige ind på superligahold. Og hvad med hans skade, hvor alvorlig er den i virkeligheden og er han kommet helt tilbage på sit gamle niveau?

Næh, tror han er for risikabel og usikker for langt de fleste superligaklubber. Desuden var han jo heller ikke en afgørende profil for FCN inden han lavede årets mest underlige skifte til St. Etienne, hvor han end ikke var god nok til at sidde på bænken, ligesom d fleste andre almindelige superligaspillere.
Hoyt 11:23          
Kender ikke ham Johannesen - men er det ikke et eksempel på at en klub køber for masivt ind, og ikke giver chancen til de unge. At FCN både skipper Laudrup og ham synes jeg ikke er et sundhedstegn - men når man har købt så mange spillere så vil der jo blive nogen der ryger ud, og det er gode spillere, som har fået sat deres udvikling i stå på grund af den store spillertrup.

Forstår ikke alle de unge spillere som vælger at tage til en "topklub" for at side på bænken - det var da bedre og sigte lavere og så være på hold hver uge, og blive dygtigere. Håber for begge at de vælger en klub hvor de kan få spilletid.
SNIFIS 11:59          
Johannesen må se sig overhalet af Maxsø og Pascal Gregor. DBU har haft godt øje til Johannesen, men for mig er det ikke overraskende hvis han skal spille i 1. division. Alle klubber vil have et antal spillere der falder fra når de skifter til a-truppen fra ungdomsholdene.
Hölkynkölkyn 13:31          
@Hoyt
Forstår ikke alle de unge spillere som vælger at tage til en "topklub" for at side på bænken - det var da bedre og sigte lavere og så være på hold hver uge, og blive dygtigere. Håber for begge at de vælger en klub hvor de kan få spilletid.
Det kan du da have ret i men højbjerg, kjær, braitwaite, jon dahl, laudrup (michael og brian), boilesen, eriksen, fisher med flere har vist at det godt kan lade sig gøre så det er for nemt bagefter at sige de skulle være taget til en mindre klub (muligvis med dårligere betingelser for at udvikle sig).
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar