LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

FCN fisker igen hos Lyngby

| Danmark | 22 kommentarer
FCN fisker igen hos Lyngby
FC Nordsjælland har ifølge Ekstra Bladet sikret sig endnu en Lyngby-spiller. Denne gang er der tale om angriberen Christian Gytkjær.

Det er efterhånden en tradition, at FC Nordsjælland skal hente spillere hos Lyngby. De seneste år er blandt andre Andreas Bjelland, Andreas Laudrup, Mads Thomsen og Morten Nordstrand skiftet fra de kongeblå til FCN, og nu følger så endnu en spiller.

Angrebstalentet Christian Gytkjær har længe tøvet med at forlænge sin kontrakt med Lyngby, som angiveligt ikke har villet opfylde Gytkjærs krav. Derfor kan Gytkjær til sommer skifte frit til FCN, noget der ifølge Ekstra Bladet allerede er på plads.

Avisen skriver, at der i øjeblikket forhandles om, hvor vidt skiftet til foretages allerede nu. I så fald må FCN hoste op med et mindre beløb til Lyngby.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

22 kommentarer

HKH 08:23          
JUDAS!

Endnu en lille møg forkælet spiller der i flere år profiteret af Lyngbys ungdomsarbejde, og når det er tid til at betale lidt retur smutter han.

Hold kæft jeg håber den lille oppustede røde gris snart går konkurs!
MKBH 08:34          
FCN var gået konkurs hvis Allan K. Petersen ikke i sidste øjeblik havde "solgt" klubben til sig selv, fra det selskab han også ejede og som gik konkurs. Det er det man kalder smart. Det er bare ikke lovligt!
Dansk1860 08:59          
Tak for lort!

Jeg brækker mig hver gang jeg hører om FCN’s fantastiske ungdoms arbejde..
De har tyvstjålet alt...

Crash and burn!!
Winna 10:15          
Det er bare for meget, jeg synes klart også at Lyngby ledelse bære en stor del af ansvaret, de er alt for sløve. De laver jo næste aldrig lange kontrakter med de unge spiller og så sker der altid sådan noget som dette her.

Jeg er dog vildt piss lige nu på Christian Grytkjær, samt alle de over forkælet selviske egocenterét unge spiller som bare skide på klub føleser.

Så efter min menning hvis de ikke har klub følese skal de bare skride ad helvede til..
Incubus 10:26          
Hvis der er hold i denne nyhed, så har jeg kun én ting at sige:

Fuck!

Hvis LBK virkelig mener, at de ikke vil gøre alt for at beholde ham, så sælg ham for fanden da i dag, og få nogle penge ud af det.
Gilbert09 10:26          
FCN stjæler med arme og ben i alle klubber og de har et elendigt omdømme udover bygrænsen i Lyngby. Det er naturligt at unge spillere vil prøve sig af, men jeg er overbevist om, at tiden arbejder til fordel for en klub som Lyngby. FCN synker med alle mænd ombord på et tidspunkt!
fifakay 11:25          
Der er ikke nogen der stjæler jerse spiller hvis klubben ikke kan eller vil skrive en kontrakt med spillerne så er det da klart at de finder en ny klub så er den vist ikke længre.
Så tør øjnene derovre i lyngby for i er altid udtilfresse når der er nogle af jeres spillere der rejser fra klubben og sådan vil i fann.s altid være.
Og så må i ellers ha en rigtig god dag allesammen.
Og husk misundelse er en grim ting.Og den bliver brugt flitig i lyngby.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april