LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Fætter Agger i Brøndbys A-trup

| Superligaen | 0 kommentarer
Fætter Agger i Brøndbys A-trup

Infoboks

Brøndby IF - OB
Superligaen Mesterskabsspil (29/03)
bet365 2,15 3,50 3,25
NordicBet 2,13 3,55 3,35
Oddset 2,10 3,45 3,45
Daniel Aggers fætter Nicolaj Agger er nu officielt en del af Brøndbys A-trup. Han er rykket op sammen med Anders Randrup.

Selvom Nicolaj Agger officielt har tilhørt Brøndbys U21-trup, så har han allerede fået debut på førsteholdet. Det skete i UEFA Cup-kvalifkationskampen mod Flora Tallinn sidste sommer, og her nettede den 18-årige angriber to gange. Imponerende præstationer hos de næstbedste har nu givet ham en billet til førsteholdet.

Han får selskab i førsteholdstruppen af Anders Randrup. Forsvarsspilleren er dog efterhånden vant til livet hos de voksne, idet han i foråret fik stor tillid af Tom Køhlert og spillede flere kampe fra start.

Tom Køhlerts beslutning om at forfremme to af klubbens i øjeblikket allerstørste talenter vækker glæde hos sportschef Anders Bjerregaard.

- Vi er inde i en proces og det nuværende antal af spillere i truppen må ikke betyde, at der ikke er plads til to så store talenter i A-truppen. Nu får de optimale udviklingsmuligheder og det bliver spændende at følge deres udvikling de kommende år, siger Anders Bjerregaard på klubbens hjemmeside.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Casper Baunsgaard

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. marts